Pieejama lejupielādei Dziesmu un deju svētku mobilā lietotne

Foto: Ilmārs Znotiņš (Latvijas Nacionālā kultūras centra arhīvs)

11

Šogad pirmo reizi svētku vēsturē aktuālā informācija par svētku norisi dalībniekiem un skatītājiem ir pieejama īpašā mobilajā lietotnē “Svētki”. Tā ir bezmaksas un pielāgota gan Android, gan iOS platformām.

Dziesmu un Deju svētku mobilā lietotne “Svētki” ir ikviena svētku dalībnieka individuālais palīgs un plānotājs svētkos. Tajā pieejama katram dalībniekam pielāgota personalizēta informācija: mēģinājumu laiki un vietas, naktsmītnes un maltītes, svētku koncertu norises vietas, paziņojumi par norises izmaiņām:

Reklāma

Personalizēts svētku grafiks:

  • informācija par dalībnieka pārstāvētā kolektīva (vai kolektīvu) mēģinājumu, koncertu vietām un laikiem;
  • informācija par naktsmītni, maltīšu vietām un laikiem.
  • kartes un saites uz sabiedriskā transporta maršrutu informāciju.

Paziņojumi un brīdinājumi, ja gaidāms liels karstums, negaiss, mainījies mēģinājuma laiks vai cita noderīga informācija.

Informācija par svētku sadarbības partneru piedāvājumiem un īpašām atlaidēm vai iespējām svētku dalībniekiem.

Informācija brīvbrīdim:

  • kopējā svētku pasākumu programma un tuvākie notikumi;
  • svētku tiešraides un video;
  • svētku aktualitātes un lietas, ko vērts zināt un redzēt.

Gan svētku dalībniekiem, gan apmeklētājiem lietotne “Svētki” noderēs savas pasākumu programmas plānošanai un svētku sajūtas “noķeršanai”, jo tajā ir ne tikai informācija par svētku pasākumiem, bet arī aktualitātes un interesanti fakti par svētkiem, svētku tiešraides un video stāsti.

“Uzņēmums SQUALIO izstrādāja Svētku dalībnieku reģistrācijas sistēmu, kas ir būtisks solis Svētku mūsdienīguma virzienā. Jaunā lietotne ir loģisks turpinājums tam lielajam darbam, kas gan no izstrādātāju, gan no dalībnieku puses tika ieguldīts, veicot reģistrāciju. Esam gandarīti, ka lietotnē katrs dalībnieks ar savu paroli, ko ieguva reģistrējoties, varēs iepazīties ar individualizētu un praktiski noderīgu informāciju,” akcentē Svētku izpilddirektore Eva Juhņēviča.

“Sapratām, ka šī ir gan mūsu uzņēmuma, gan Latvijas iespēja būt pirmajiem ar kultūras tehnoloģiju jeb CultureTech risinājumu, kas nodrošina individuālas saziņas iespēju ar vairāk nekā četrdesmit tūkstošiem svētku dalībnieku. Šajā ziņā tas ir unikāls risinājums,” skaidro Sandis Kolomenskis, SQUALIO valdes priekšsēdētājs.

Lietotne pieejama Google Play un Apple Store.

Paziņot par jaunumiem
Paziņot par
11 komentāri
Inline Feedbacks
View all comments
Lauris
02.07.2018 07:50

Viss vairāk patīk App store informācija, Seller – DPA LIETUVA UAB. Mūsējiem pat pa spēkam nav izstrādāt programmatūru priekš Latvijai 100 ? Kauns

Kristaps Skutelis
02.07.2018 07:53
Reply to  Lauris

Tas pats Squalio vien ir.

x
02.07.2018 08:29
Reply to  Lauris

oi, ļoti daudz kas no visa, ko izmanto lv100 organizēšanā un norisē, ir ražots ārzemēs. kalendārs rāda xxi gs.
tie paši lini, ko daudzi uzskata par latviskāk vairs nevar būt, mūsdienās jo brangi tiek audzēti un apstrādāti…jā, ķīnā.

kristaps194
02.07.2018 08:42
Reply to  Lauris

Bez uztraukuma! Lietotni veidojām tepat Squalio Latvia ;)

Lapsinieks
02.07.2018 09:38
Reply to  kristaps194

bet kompānija lietuviešu, lai varētu optimizēt nodokļus?

x
02.07.2018 09:46
Reply to  Lapsinieks

pat ja tā.
nevar taču dzīvot e.savienībā un izmantot priekšrocības, ko tā dod, bet nodokļus maksāt neizdevīgā veidā.
ja bāleliņu uzbūvētā pārvaldes sistēma ir rijīgāka/neefektīvāka, tad ko ar to iesākt – barot vai tomēr pārveidot par efektīvāku? ir labi zināms, ka pietiekamu resursu apstākļos nekas daudz nemainās, vislabāk pārmaiņas motivē ārējais faktors. tātad, ir divas izejas – izstāties no savienībām un piespiest visus maksāt nodokļus vai izmantot budžetu optimālāk, vienlaikus nespiežot uzņēmējus meklēt optimizācijas veidus (kaut gan tas ir fufelis, uzņēmējs pec definīcijas domā un rīkojas racionālāk par ierēdni).

Biznesa pamati
02.07.2018 15:07
Reply to  x

Ir jānomainās 2 paaudzēm, lai izmirtu pāķiskā domāšana!
Uzņēmējs vienmēr darīs kā viņam izdevīgāk, un pilnīgi pajāt, ko domā citi!

x
02.07.2018 15:21
Reply to  Biznesa pamati

pāķiskā domāšana – domāts, slikti apsaimniekot valsti, veikt sadārdzinātus projektus sabiedriskajā sektorā un nenest atbildību par valstij kaitīgiem lēmumiem? nez, vai to vajadzētu saukt par pāķisku domāšanu, bet konstruktīva tā gan nav.

VID
02.07.2018 15:11
Reply to  Lapsinieks

No kurienes Jums šāda dzīves pieredze!? Vai esat pieredzējis nodokļu optimizētājs!?
Vai vēlaties par to parunāt!? Mēs Jūs gaidām Talejas 1, Rīgā!

Viktorija Romanova
02.07.2018 11:45

Kā jau Kristaps194 minēja, lietotni veidojām tepat Latvijā. Tā kā DPA Lietuva ir SQUALIO grupas uzņēmums, izmantojām šo kontu (!) operativitātei, lai nebūtu jāveido jauns publicēšanas konts AppleStore. Nodokļu apjomu vai maksu tas nekādā veidā neietekmē, jo lietotne ir bezmaksas – mūsu devums Svētkiem. :)

Ivars
02.07.2018 15:28

Paldies par šo lietotni, kā dalībniekam reāli palīdz savākt kopā ne tikai tās aktivitātes, kur pašam jāpiedalās, bet arī saprast, kas citur notiek. Gaumīgi un skaisti nostrādāta.