Web Analytics
More
    Reklāma

    Instagram paklusām izlaiž lietotnes Lite versiju

    Jaunākie raksti

    Instagram nākotnes plāni (lasi – turpmākā izaugsme) tiek saistīta ar jaunattīstības tirgiem, kas licis pārskatīt Instagram lietotnes darbību.

    Jau šobrīd Google Play lietotņu veikalā atrodama Instagram Lite lietotne, kas Latvijas lietotājiem pagaidām nav pieejama. Ja Instagram ar Instagram Lite sekos Facebook piemēram, arī atvieglotā lietotnes versija pēc pāris nedēļām nonāks pie lietotājiem Eiropā.

    Reklāma

    Instagram Lite aizņem tikai 573 kilobaitus, kas ir aptuveni 1/55 daļa no ierastās Instagram lietotnes izmēra. Instagram Lite piedāvā Stories un Explore sadaļu, bet pagaidām tā nepiedāvā iespēju izvietot video un veikt saraksti ar draugiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    As
    28.06.2018 10:13

    Nu jau arī whatsapp prasās lite versija, jo problēma,ka whatsapp media failus glabā tālruņa iekšējā atmiņā un nevar norādīt ārējo atmiņas vietu

    madarasaule
    28.06.2018 10:24
    Reply to  As

    Un to visu ir vērts turēt? Dzēs ārā! Tas ir viens no lielākajiem androīda killeriem!

    04.07.2018 07:25
    Reply to  madarasaule

    Nezkāpēc WhatsApp neizmanto Telegram aplikācijas piemēru un neglabā lietotāju bildes uz pašu serveriem? Tas WA gadījumā reizēm ir kaitinoši, sevišķi budžeta klases viedtālruņos, kuros, kā zināms, nav vis 32 GB operatīvā atmiņa, bet gan knapi 8…

    madarasaule
    09.07.2018 13:45
    Reply to  Kristaps

    Tā nav operatīvā atmiņa, bet gan krātuve.

    Jēkabs Balodis
    28.06.2018 11:59

    Jau kādu laiku ir pieejama lite versija, ko var atvērt Chrome pārlūkā un saglabāt uz telefona. Šķiet līdzīgi ka Maps Go.

    Reklāma