Web Analytics
More
    Reklāma

    WhatsApp pagarina Android Gingerbread un iOS 7 atbalstu līdz 2020. gadam

    Jaunākie raksti

    WhatsApp ik pa laikam pārdomā ar vecāku mobilo operētājsistēmu atbalstu. Tikko paziņots, ka WhatsApp saglabās vecāku mobilo operētājsistēmu atbalstu līdz pat 2020. gada 1. februārim.

    Visticamāk, visi Android Gingerbread un Apple iOS 7 viedtālruņi būs jau beigti līdz nospraustajam datumam, tāpēc nekādu dižu ietekmi to atbalsta pārtraukšana neatstās.

    Reklāma

    WhatsApp jau 2017. gada nogalē pārtrauca BlackBerry OS un BlackBerry 10 atbalstu, Nokia S40 platformā WhatsApp darbosies vēl visu 2018. gadu. 2020. gada februārī WhatsApp vairs neatbalstīs iOS 7, Android 2.3.7 un vecākas operētājsistēmu versijas.

    WhatsApp ir pasaulē populārākais saziņas serviss ar vairāk nekā vienu miljardu lietotāju. WhatsApp darbību uzsāka 2009. gadā, un tobrīd operētājsistēmu izplatības sadalījums bija pavisam citāds. Apple App Store lietotņu veikalam bija vien pāris mēneši, aptuveni 70% no viedtālruņiem bija ar BlackBerry un Nokia veidotām operētājsistēmām. Šībrīža operētājsistēmu giganti Google un Apple (abi aizņem aptuveni 99% no mobilo operētājsistēmu tirgus) 2009. gadā kopā pārdeva vien ceturto daļu no kopējā viedierīču skaita.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma