Web Analytics
More
    Reklāma

    “Frontcon 2018” konference Rīgā pulcēs front-end izstrādes profesionāļus

    Jaunākie raksti

    ‘The New York Times’, ‘Microsoft’, ‘Google’, ‘Wix.com’ ir tikai daži no pasaulē pazīstamiem zīmoliem, kuru informāciju tehnoloģiju speciālisti 14. un 15. jūnijā pulcēsies Rīgā, konferencē ‘Frontcon 2018’.

    ‘Frontcon 2018’ ir pirmā konference Baltijas valstīs, kas būs veltīta tikai “front-end” jeb lietotāju saskarņu / aplikāciju izstrādes tehnoloģijām. Tās lielākoties tiek izmantotas interneta pārlūkos. Kad tika izsludināta runātāju pieteikšanās, saņemti daudzi pieteikumi no runātājiem, kas pārstāv gan dažādas valstis, gan dažāda mēroga organizācijas. “Jau tad sapratām, ka esam trāpījuši mērķī, atsevišķi izceļot tieši šo IT jomu. “Front-end” speciālistu mūsu tirgū ļoti pietrūkst,” saka viens no konferences idejas autoriem Osvalds Neiders, kurš pats ir “front-end” programmētājs IT uzņēmumā. Viņš arī ir viens no aktīvākajiem Latvijas “front-end” kopienas dalībniekiem.

    Reklāma

    ‘Frontcon 2018’ darba devējiem būs iespēja satikt potenciālos darba ņēmējus vienuviet. Savukārt pašiem IT profesionāļiem šī būs lieliska iespēja tīkloties un sekot līdzi jaunākajām tendencēm saskarņu / aplikāciju izstrādes tehnoloģijās. “Mēs apzināti esam mēģinājuši atlasīt tādus runātājus, kuri spēj runāt par tēmām, kas nav plaši apspriestas gluži vienkārši tāpēc, ka Latvijā nav daudz konkrētu tēmu pārzinātāju,” stāsta O. Neiders. Un vietējā mērogā nav arī daudz tik vērienīgu projektu. Piemēram, ‘The New York Times’ tehnoloģiju direktors Felipe Silve pastāstīs, kā mediju gigants pārveidoja savus produktus, saglabājot to vieglu lietojamību. Savukārt vēl viens no konferences galvenajiem runātājiem Svens Dekers (Sven Decker) dalīsies pieredzē, kā nodrošināt mobilo versiju nevainojamu darbu tādām e-komerciju sistēmām, kam ir vairāk kā 10 miljonu lietotāju mēnesī.

    Konferencē ‘Frontcon 2018’ uzstāsies arī pašmāju speciālisti. Uz skatuves kāps kiberdrošības eksperts Kirils Solovjovs, kurš vienmēr pārsteidz ar kādu jaunu un izaicinošu drošībai veltītu tēmu. Vēl vairāki runātāji pārstāv vadošos IT uzņēmumus.

    Biļetes vēl ir iespējams iegādāties konferences ‘Frontcon 2018’ mājas lapā internetā. Līdz 25. maijam tās ir pieejamas par īpašu cenu.

    Konferenci ‘Frontcon 2018’ atbalsta IT nozares vadošie uzņēmumi – ‘Accenture’, ‘Evolution Gaming’, ‘C.T.Co’’ un ‘Draugiem Group’.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma