Web Analytics
More
    Reklāma

    Intel varētu atteikties no viedo briļļu izstrādes turpināšanas

    Jaunākie raksti

    The Information ziņo, ka Intel padodas – uzņēmums varētu neturpināt izstrādāt viedbrilles. Tāpat Intel varētu pagaidām atteikties no investīcijām, kas saistāmas ar papildinātās realitātes tehnoloģiju izstrādi.

    Intel 2013. gadā izveidoja divīziju, kas nodarbojās ar fitnesa aksesuāru un viedo briļļu izstrādi. The Information uzskata, ka Intel grasās pilnībā slēgt šo divīziju, lai taupītu naudu. Turklāt fitnesa aksesuāru un viedo briļļu izstrādes termiņi ir pamatīgi aizkavējušies, Intel tā arī nav spējis tirgū piedāvāt nevienu vērā ņemamu, jaunu tehnoloģiju.

    Reklāma

    Iepriekš tika runāts, ka Intel izdosies izlaist Vaunt viedās brilles, kas izskatās pēc parastām brillēm. Intel pat paspēja februārī parādīt Vaunt brilles. Intel Vaunt brillēm nav kameras, tāpēc tās nenobiedēs sarunu partneri, tāpat Vaunt brillēm nav nevienas pogas, nav arī laukuma uz brillēm, kas kalpotu par skārienpaliktni. Nekur neatradīsi LCD ekrānu, brillēm nav skaļruņu un pagaidām nav arī mikrofona. Intel Vaunt visu nepieciešamo informāciju projicē uz cilvēka acs tīklenes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    19.04.2018 14:31

    galvenais trūkums – optometrista apmeklējums, jo asumu nevar iestādīt ar saviem līdzekļiem. nākamais – nav gatavu papildinātās realitātes softu.

    Reklāma