Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony izziņo jaunus EXTRA BASS ballīšu bezvadu skaļruņus

    Jaunākie raksti

    Jaunie SRS-XB41, SRS-XB31 un SRS-XB21 EXTRA BASS™ Sony bezvadu skaļruņi tiek laisti klajā šodien – jūsu meklējumi pēc perfekta skaļruņa var beigties šeit un tagad. Ilgtspējīgi, portatīvi, ar EXTRA BASS™ jaudu un LIVE SOUND funkciju priekšplānā, Sony garantē, ka šie skaļruņi nodrošinās perfektu ballīti, lai vai kur jūs dotos.

    Jaunā LIVE SOUND funkcija

    Šo skaļruņu skaņas kvalitāte nevienu neatstās vienaldzīgu, jo tie sniedz trīsdimensionālu muzikālo pieredzi, kas ļauj justies kā mūzikas festivāla vidū, kurā solists dzied tieši jums. Tas iespējams, pateicoties jaunajam digitālā signāla procesoram (DSP), apvienotam ar izliekto skaļruni, kopā radot LIVE SOUND funkciju. Šajā režīmā var just skaņu izplatāmies gan vertikāli, gan horizontāli. Turklāt šie skaļruņi ir veidoti tā, lai noturētu un veicinātu “deep bass” un “punch bass” skaņas, kas perfekti atbalsta ar basiem piesātinātu mūziku, piemēram, tādus stilus, kā elektronisko deju mūziku un hip-hopu.

    Reklāma

    Izturīgs dizains

    Jaunais auduma dizains, kas pieejams pat piecās krāsās, ļauj skaļruņiem izskatīties svaigiem un ir viegli mazgājams, tāpēc dīvaini plankumi nekad nebūs problēma. Tie ir arī ūdens un putekļu izturīgi ar IP67 kategoriju, kas nozīmē, ka tos bez rūpēm par sabojāšanu var lietot gan pludmalē, gan peldbaseina ballītē, gan pat dubļos! Šie iespaidīgie skaļruņi pat nerūsē, tā ka tie izturētu arī neplānotu peldi jūrā.

    Sony EXTRA BASS™ klāsts ir papildināts ar šiem trim skaļruņiem un tagad ir labāks nekā jebkad un vēl piemērotāks ārpus telpām, turklāt pietiekami izturīgs, lai pieveiktu visus jūsu ikdienas dzīves izaicinājumus.

    Pielāgo savu ballīti!

    Ļaujiet skaļrunim vadīt ballīti un izklaidēt jūsu draugus ar jauno, rotaļīgo ‘Party Booster’ funkciju. Pateicoties iebūvētam akselerometram, kas rada skaņas un gaismas reakciju, skaļrunis spēj atpazīt vieglus uzsitienus no pieciem dažādiem virzieniem. Tas nodrošina neaizmirstamu, saliedējošu ballīšu pieredzi, piesātinātu ar interaktīvām iespējām – viss, kas jums jādara, ir viegli jāuzsit un jābauda!

    Gaismu funkcijas

    Ar gaismām vairākās krāsās, skaļruni un mirgojošu gaismu efektu, XB41 atdzīvinās jebkuru atmosfēru, pielāgojoties jūsu iecienītākajai mūzikai, lai radītu festivāla vai iecienītā kluba atmosfēru. XB31 modelim ir gaismu līnija dažādās krāsās un mirgojošas gaismas funkcija, savukārt XB21 modelim ir vienas krāsas gaismas līnija. Gaismu funkcijas, apvienotas ar skaņu, sniedz iespēju bez piepūles pavadīt lielisku vakaru.

    Jauna iespēja savienot ballītes basus

    Tagad pirmo reizi varat pats veidot iespaidīgu basu skanējumu, savienojot līdz pat 100 saderīgu (SRS-XB41/31/21) Sony skaļruņu. Varat piepildīt telpu vai uzcelt sienu, lai radītu plašu, spēcīgu EXTRA BASS™ skanējumu un ļautos ballītei ar draugiem.

    Tie ir bezvadu un projektēti tā, lai tos ar rokām ērti varētu aiznest un novietot jebkur. Tie ir kompakti un baterija tur līdz pat 24 stundām[1],[2], tāpēc EXTRA BASS™ ballīti iespējams nodrošināt jebkur un visas nakts garumā.

    • SRS-XB41 modeļa cena būs aptuveni €230/£200, no 2018. gada aprīļa tas būs pieejams visā Eiropā melnā, baltā, tumši sarkanā un tumši zilā krāsā.
    • SRS-XB31 modeļa cena būs aptuveni €170/£150 un no 2018. gada aprīļa tas būs pieejams visā Eiropā melnā, divu toņu sarkanā, divu toņu zilā un divu toņu dzeltenā krāsā.
    • SRS-XB21 modeļa cena būs aptuveni €120/£110 un no 2018. gada aprīļa tas būs pieejams visā Eiropā melnā, baltā, sarkanā, zilā un dzeltenā krāsā.

    Baterijas tur 24 stundas tikai XB41/XB31 modeļiem, XB21 modelim baterijas ilgst 12 stundas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lauris
    10.01.2018 09:01

    Raksts jau labs, bet nekādi tehniskie rādītāji!

    Michux
    23.01.2018 21:16
    Reply to  Jānis Tamužs

    Jaudu vienalga nekur nevaru atrast…
    Tad kā lai salīdzina?!?

    x
    10.01.2018 10:02

    mazo bērnu ballīte)

    digitalk
    10.01.2018 12:26
    Reklāma