Web Analytics
More
    Reklāma

    Dashlane ar Project Mirror grasās atteikties no teksta parolēm

    Jaunākie raksti

    Paroļu uzglabāšanas serviss Dashlane izziņojis ieceri šajā gadā nodrošināt iespēju pilnībā atteikties no paroļu iegaumēšanas. Dashlane Project Mirror ietvaros uzņēmums grasās mūs atbrīvot no teksta parolēm, bet diemžēl netiek sīkāk paskaidrots, kā tieši tas tiks panākts.

    Protams, teksta paroles netiks izskaustas šajā gadā. Tiek pieļauts, ka Dashlane grasās atvieglot paroļu uzglabāšanas lietotnes darbību, bet plašāk par plāniem uzņēmums nav neko pastāstījis.

    Reklāma

    Ja vēlies ar vienu paroli aizsargāt visas pārējās, tev ir pieejami ne tikai Dashlane pakalpojumi. LastPass, Enpass, Keeper un RoboForm paveic ļoti līdzīgu darbu. Paroļu uzglabāšanas servisi arī ar pārlūku spraudņiem un viedierīču lietotnēm palīdz aizpildīt lietotājvārdu un paroļu laukus, uzglabāt norēķinu karšu datus, ar paroli aizslēgt pieeju piezīmēm, paziņot par pārāk vienkāršas paroles izmantošanu u.tml.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    kristaps194
    08.01.2018 11:28

    Kāds ir jūsu workflow KeePass? Labprāt izmantotu tikai to, bet vienkāršajiem servisiem, kuriem bieži jāpiekļūst no iOS ierīcēm, LastPass TouchID, sinhronizācija un vienkāršā kopēšana izpogā. Tāpat Chrome extension.
    Edit: galvenais jautājums – kā sinhronizējat KeePass :)

    Nu paldies Tev, Arvīd
    10.01.2018 15:16

    Vēl viens krāms – starpnieks, kam gribas gramstīties un uzkrāt svešu informāciju.

    Reklāma