Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony papildina profesionālo atmiņas karšu sēriju ar jaunām CFast kartēm

    Jaunākie raksti

    Sony paziņoja, ka laiž klajā jaunas augstas veiktspējas atmiņas kartes CFast, kas ir paredzētas profesionālu fotogrāfu un videogrāfu vajadzībām. Jaunās G sērijas CFast atmiņas kartes atbilst arvien pieaugošajām augstākā līmeņa DSLR un 4K profesionālo apraides kameru iespējām un piedāvā zibenīgu ierakstīšanas ātrumu līdz pat 510MB/s un tāpat arī nolasīšanas ātrumu līdz 530MB/s.[i]

    “Jaunās CFast kartes, kas tagad pievienojas jau esošajam klāstam, kurā atrodamas profesionālās SSD kartes, XQD un SxS kartes, kā arī pasaulē ātrākā SD karte[ii], stiprina Sony līdera pozīcijas profesionālo atmiņas karšu segmentā, uzlabo foto un video uzņemšanas pieredzi un optimizē datu darba plūsmu,” saka produktu vecākais menedžeris Eiropas tirgū Romēns Ruso.

    Reklāma

    Ar ātrāko ierakstīšanas ātrumu profesionāļiem

    Profesionāli fotogrāfi pieprasa arvien ātrāku karšu veiktspēju, lai varētu uzņemt ātru nepārtrauktu fotouzņēmumu sēriju augstā izšķirtspējā, piemēram, RAW formātā. G sērijas kartes ievērojami pārsniedz līdzšinējo CFast karšu kapacitāti un nodrošina ierakstīšanas ātrumu līdz 510MB/s, atbalstot attēlu uzņemšanu lielā ātrumā augstā izšķirtspējā RAW formātā un līdz ar to ļaujot maksimāli izmantot augstākā līmeņa DSLR kameru iespējas.

    Uzticama 4K video ierakstīšana ar VPG130 atbalstu

    Jaunās CFast kartes ne tikai nodrošina ātru ierakstīšanu, bet arī atbalsta VPG130[iii], kas ļauj veikt uzticamu video ierakstīšanu profesionālā kino jeb ātras bitu pārraides 4K kvalitātē. Minimālais pastāvīgas ierakstīšanas ātrums 130 MB/s ir garantēts, līdz ar to jaunās kartes ir ideāli piemērotas stabilai profesionālā līmeņa 4K video ierakstīšanai, piemēram, Cinema Raw Light režīmā.

    Superātrs datu nolasīšanas ātrums efektīvai darba plūsmai

    Profesionāliem fotogrāfiem un videogrāfiem, kuri mēdz strādāt apgrūtinošos apstākļos un spiedīgos termiņos, efektīva darba plūsma ir ļoti svarīga. G sērijas CFast kartes ar acumirklīgu lasīšanas ātrumu līdz 530 MB/s būtiski samazina laiku RAW failu, garu 4K kvalitātes videomateriālu un augstas izšķirtspējas fotoattēlu pārnešanai datorā.

    Izturība un uzticamība

    Jaunās CFast kartes ir pārbaudītas krišanas, vibrāciju, triecienu un stingrības izturības testos, līdz ar to ideāli piemērotas attēlu uzņemšanai daudzos un dažādos apstākļos. Tās uzticami kalpos plašā gaisa temperatūras amplitūdā un ir apveltītas ar augstu statisko pretestību. Kartes ir cietā ietvarā un ar pievienotu Sony File Rescue programmatūru[iv], lai nodrošinātu nejauši izdzēstu uzņēmumu, piemēram, RAW bilžu un video, atgūšanu, līdz ar to profesionāļi var droši strādāt jebkādos apstākļos.

    Cena un pieejamība

    Jaunās G sērijas CFast 2.0 atmiņas kartes būs iegādājamas ar 32GB (CAT-G32), 64GB (CAT-G64) un 128GB (CAT-G128) kapacitāti un parādīsies pārdošanā 2018. gada sākumā.

    [i] Pamatojoties uz Sony iekšējiem testiem. Datu pārneses ātrums var atšķirties atkarībā no testēšanas apstākļiem.
    [ii] 2017. gada septembrī
    [iii] Video Performance Guarantee pie 130MB/s minimālais ilgstošas ierakstīšanas ātruma.
    [iv] Pieejams, izmantojot karšu lasītāju, kam pievieno karti kā noņemamo disku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    03.12.2017 21:02

    >augstā izšķirtspējā, piemēram, RAW formātā

    raw faila izmēru palielina ne izšķirtspēja, bet informācijas apjoms, ko tas satur atšķirībā no tādas pašas izšķirtspējas kompresētā attēla.

    Xm2
    04.12.2017 14:07
    Reply to  x

    Ok vienadu kameru raw faili. Viens uznemts uz 12mpx otrs uz 36mpx? Skaidrs, ka 36mpx raws satures vairak informacjjas neka tas 12mpx raw fails.

    x
    04.12.2017 14:19
    Reply to  Xm2

    kāda starpība – raw fails vai augstas izšķirtspējas video. svarīgs ir datu apjoms mb/sek, nevis formāts vai pikseļu skaits.

    Xm2
    04.12.2017 20:14
    Reply to  x

    Teksta tacu teikts augstas izskirtspejas raw fails, protams formali skan di**ā, bet savejie taču sapratīs:D
    Varbut tas domats tiem kuri vnk neko no ta vel nesaprot, viniem dzirdot vardu raw, jau skiet pasakaini

    Krotow
    04.12.2017 20:35
    Reply to  Xm2

    Apgriez to vārdu spoguļrakstā…

    x
    04.12.2017 22:57
    Reply to  Xm2

    tekstā ir teikts kas cits, komatiem joprojām ir kāda nozīme.

    Xm2
    06.12.2017 06:00
    Reply to  x

    Ja sis teksts ir vnk paraugstunda komatu lietosana…..

    Krotow
    04.12.2017 01:55

    Hehe, varēs cept augšā ātro RAID masīvu no CF kartēm.

    Lapsinieks
    04.12.2017 14:14
    Reply to  Krotow
    Krotow
    04.12.2017 14:27
    Reply to  Lapsinieks

    Konceptam derēs, pārējais pie kājas. No floppy diskiem taču raidu uztaisīja :)

    Reklāma