Web Analytics
More
    Reklāma

    Intel parādīs 5G iespējas 2018. gada Ziemas Olimpiskajās spēlēs

    Jaunākie raksti

    Intel plāno jau nākamā gada pirmajos mēnešos parādīt 5G mobilo datu pārraides priekšrocības. Intel demonstrēs 5G iespējas 2018. gada Ziemas Olimpisko spēļu norises laikā Phjončhanā, Dienvidkorejā. Spēles norisināsies no 2018. gada 9. līdz 25. februārim.

    Intel demonstrēs 5G darbību ikdienā, nodrošinot milzīgus datu pārraides ātrumus vietās, kur apgrozās pamatīgs cilvēku pūlis. Intel ir viens no lielākajiem Ziemas Olimpisko spēļu sponsoriem, tādējādi piekļūstot iespējai spēļu norises vietās izvietot savas 5G tehnoloģijas. Intel šobrīd nākas sacensties ar Qualcomm un citiem ražotājiem par 5G tehnoloģiju agrīnu izmēģināšanu.

    Reklāma

    Tiesa, Intel nāksies tikt galā ar pāris niansēm – šobrīd nevienam lietotājam nav viedtālruņa ar 5G atbalstu, jo 5G standarts nemaz nav noteikts. Ražotāji nav vienojušiem par izmantotajām frekvencēm un pamatīgu citu tehnisko nianšu kopumu. Šobrīd katrs velk deķi savā virzienā.

    Tiek plānots, ka 5G standarta noteikšanas pirmā fāze gaidāma 2018. gada septembrī, bet tikai 2020. gadā tiks pilnībā noslēgta 5G standarta izstrāde. 5G tehnoloģija pie lietotājiem masveidā nonāks kaut kad ap 2022. vai pat 2023. gadu. Tātad visi 5G ātrumi un iespējas šobrīd ir nevis fakti, bet drīzāk vēlmju saraksts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    31.10.2017 21:04

    mūsējiem tak jau torņi stāv…

    Reklāma