Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple izziņojis Watch 3 viedpulksteni

    Jaunākie raksti

    Apple Watch 3 izziņošanas laikā uzņēmuma vadītājs izlielījās, ka Apple Watch pārdošanas apjomi aug vismaz 50% apmērā ik gadu. Tāpat paziņots, ka Apple Watch ir apsteidzis Rolex, tikai nav skaidrs, kādā parametrā Apple izdevies noskriet šo pasaulē tik zināmo pulksteņu zīmolu.

    Apple Watch 3 pirmo reizi saņēmis iebūvētas balss zvanu un mobilā interneta iespējas. Turklāt Apple Watch 3 telefona numurs būs tāds pats, kādu izmanto savā iPhone. Apple Watch 3 iebūvētās Siri iespējas tagad spēj atbildēt balsī.

    Reklāma

    Apple Watch 3 atbalsta Apple Music straumēšanu ar pulksteņa palīdzību, kas ir jauks jaunums fitnesa entuziastiem. Pulkstenis spēj noteikt uzkāptos stāvus, Apple Watch 3 iekļautas GPS un sirdsdarbības sensora funkcijas.

    Viedpulkstenis izmanto tā dēvēto e-SIM karti, tātad pie mums pagaidām Apple Watch 3 ar 4G atbalstu nebūs pilnībā izmantojams.

    Apple Watch 3 akumulatora darbības laiks būšot tās pats, kā Apple Watch 2 – tātad ap 18 stundām. Diemžēl balss zvanu veikšana pamatīgi noēd Apple Watch 3 akumulatora darbības laiku, kas tiek lēsts ap vienu stundu.

    Apple Watch 3 būs pieejams 22. septembrī, tā cena sāksies no 369 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Maris Laudams
    14.09.2017 12:31

    Tieši tik pat neglīts kā iepriekšējie

    Lapsinieks
    14.09.2017 12:42

    skaidrs, ka var noskriet rolex. jebkurš sprinteris noskries gargabalnieku ar ciet acīm un rokām kabatās. rolexus tak nemaina ik pa gadam-diviem un tad neizmet miskastē

    x
    14.09.2017 13:15

    salīdzināt gadžeta un pulksteņa pārdošanas skaitļus ir nudien dīvains joks.

    x
    14.09.2017 13:16
    Reply to  x

    kam jēga būtu vienīgi tad, ja aplūkotu gadījumus, kad cilvēks pulksteni pilnībā aizstāj ar gadžetu (tātad, nevis papildus pulkstenim lieto arī gadžetu).

    Jānis A
    14.09.2017 16:16

    Piekrītu, tik pat neglīts kā iepriekšējie.
    Vienīgais pluss (pie tam milzīgs pluss) ir tas, ka šis ir beidzot aprīkots ar funkcionalitāti, kur no viedā pulskteņa beidzot parādās jēga, bet nu kurai bija jābūt 1. modelī, t.i. cellular, gps un mūzikas klausīšanās iespēja. Esmu vairāk kā pārliecināts, tas mierīgi bija tehniski iespejams tajā gadā, kad iznāca pirmais iwatchs, bet nu jā kā jau parasti bizness ņem virsroku, jo atdot visu jau pašā sākumā nav izdevīgi.

    Kristaps Skutelis
    14.09.2017 16:31
    Reply to  Jānis A

    Doh, jo tam ir praktiski identisks dizains iepriekšējiem modeļiem. Es neesmu nemaz tik drošs, ka visas tehnoloģijas pirms diviem gadiem varēja sabāzt šāda izmēra ierīcē. Ja paraugāmies uz tiem dažiem Android Wear viedpulksteņiem, kam ir cellular atbalsts, tie ir jūtami lielāki par Apple Watch. Izskatās, ka Apple izvēlējās no sākuma domāt par dizainu un tikai tad fīčām.

    15.09.2017 18:35

    Kāds ir iemesls, ka tieši šo Apple produktu pie mums netirgo?

    fasters
    15.11.2017 11:10

    jautājums bez atbildes!!!

    Reklāma