Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple un Google dzēš 300 finanšu rīku lietotnes, apkrāpti tūkstošiem lietotāju

    Jaunākie raksti

    Apple un Google nācies no lietotņu veikaliem izņemt vairāk nekā 300 lietotnes, jo tās ļāvušas apkrāpt lietotājus. Apple un Google solis ir novēlots, jo jau uzsākta izmeklēšana par krāpšanos lielos apmēros.

    Tiek ziņots, ka apkrāpti lielākoties gados veci cilvēki, daži zaudējuši visus savus mūža uzkrājumus. Cietušie cilvēki izmantojuši lietotnes, lai finanšu tirgos izmēģinātu savu laimi. Pārsvarā lietotnes nodrošinājušas ļoti vienkāršus finanšu rīkus, kas arī ļāvis lietotnes izmantot plašai publikai.

    Reklāma

    Apkrāptie pārsvarā ir no Austrālijas un Lielbritānijas. Daudzi sākuši ar mazumiņu – aptuveni 100 vai 200 britu mārciņām. Pēcāk ļaundari, uzdodoties par brokeriem, izvilinājuši vēl vairākus desmitus tūkstošus no iesaistītajiem.

    Šādi pavērsieni liek pārvērtēt visu tā dēvēto FinTech nozari. Jā, it kā no vienas puses lietotāji saņem glītu lietotni, zemas vai nekādas komisijas maksas, skaistas dzīves solījumus, tomēr neviens īsti nevar būt drošs par citam nodotajiem naudas līdzekļiem. Ja nobrūk īsta banka, savu naudiņu līdz 100 000 eiro kaut kad atgūsti. Neviens gan nesola, ka par to pēcāk varēsi nopirkt sāli un sērkociņus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    02.08.2017 11:25

    Kamēr būs aitas, būs arī cirpēji! :)

    nabadanga
    02.08.2017 18:25

    Kā tad, kurš viņus laidīs finanšu tirgos. Viss finanšu tirgus šajos gadījumos ir krāpnieciska uzņēmuma serveris, kurā griežas platforma, kas piedāvā paspēlēties ar tā saucamajiem binary options. Naudu kontā ieskaitīt vari. Izņemšanai uzradīsies visādi šķēršļi.

    x
    02.08.2017 18:37

    apjātnes, ne finanšu lietotnes))

    Reklāma