Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung nepieskata novecojušu servisu darbību, var ciest miljoniem viedtālruņu

    Jaunākie raksti

    Ja tu šobrīd lieto Samsung viedtālruni, kas iznācis 2014. gadā vai agrāk, var gadīties, ka esi iekļuvis par Samsung nolaidības upuri. Samsung kādreiz uzturēja servisu S Suggest, kas bija jau uzstādīts viedtālruņos. S Suggest uzturēšana tika pārtraukta 2014. gadā, bet Samsung arī vairs neatjaunoja par servisu atbildīgā domēna vārda ssuggest.com reģistrāciju.

    Domēna vārdu iegādājās kāds tīmekļa drošības pētnieks, lai veiktu izpēti par potenciālajiem draudiem. Samsung uzsver, ka domēna vārda piederība vēl nedod iespēju viedtālruņos uzstādīt ļaundabīgu programmatūru, bet ne visi tam piekrīt.

    Reklāma

    Neilgā laika posmā tīmekļa drošības pētnieks spējis nodibināt kontaktu ar 2.1 miljonu Samsung viedierīču, turklāt viedtālruņos esošai S Suggest lietotnei ir plašs pieeju klāsts. S Suggest lietotne drīkst pārstartēt viedierīci, uzstādīt lietotņu pakotnes, tai ir pilna pieeja tīmeklim.

    Pagaidām nav zināms, kā rīkosies Samsung.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    16.06.2017 16:26

    Cik atceros, S Sugest bija viens no pirmajiem bloatcrapiem, kas manā telefonā pēc iegādes un factory reseta tika atslēgts. Starp citu kas tur palika ar tiesas lēmumu par iespēju mobilajās ierīcēs atinstalēt ražotāja bloatu?

    x
    19.06.2017 07:22
    Reply to  Krotow

    tiesas lemj, ražotāji instalē, pircēji nelauza galvu par bloatu bet ņammā gigabaitus un megapikseļus

    Reklāma