Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Maps piedāvā atcerēties automašīnas stāvvietu

    Jaunākie raksti

    Kopš vakardienas Google Maps piedāvā visai ilgi gaidītu iespēju atzīmēt stāvēšanai novietotas automašīnas atrašanās vietas iezīmēšanu. Iespēja darbojas ļoti vienkārši – Google Maps lietotnē uzspied uz zilā punkta, uzspied uz “Saglabāt transportlīdzekļa novietošanas…”, un tiks piedāvāts saglabāt vietu.

    Google Maps piedāvā arī atgādinājumu par stāvvietas apmaksas laiku, vari pievienot fotogrāfiju un informāciju par tuvumā esošiem objektiem. Manuprāt, ļoti ērti, kad esi devies ceļojumā. Ja viedtālrunis ir savienots ar mašīnas izklaides sistēmu ar USB vai Bluetooth savienojumu, atvienošanas mirklī mašīnas atrašanās vieta tiks atzīmēta automātiski.

    Reklāma

    Atgādināšu, ka Apple Maps iOS 10 versija arī piedāvā atrast novietot automašīnu, bet iespēja darbosies tikai, kad pārtrūkst mašīnas un viedtālruņa Bluetooth savienojums. Tātad Apple Maps iespēja darbojas tikai kopā ar relatīvi jaunām automašīnām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    27.04.2017 12:47

    Nez, Googles Wāze to dara jau atomātiski.

    Vilnis Salenieks
    27.04.2017 12:52

    Here maps jau labi sen šis ir

    Krotow
    27.04.2017 14:47

    OpenStreetMap tas bija vēl senāk.

    27.04.2017 15:46

    Par Here un OpenStreetMap nezināju. Paldies!

    Krotow
    27.04.2017 19:54
    Reply to  Artis Ābols

    OpenStreetMap joprojām ir precīzāk norādītas māju adreses kā Google vai Bing kartēs. Vismaz Eiropā. Vēl to aktīvi izmantoju kā offline karti, braucot apkārt pa Eiropu. Tiesa, ja tagad pa ES valstīm braucot, rūmings būs 0, varēs vairāk lietot Waze :)

    Vilnis Salenieks
    28.04.2017 09:24
    Reply to  Krotow

    es atkal gan pa Eiropu, gan pa Āziju izmantoju Here :D arī offlain, un arī – mājas adrese @Google ir nepareiza, bet Nokia lolojumam viss kaa nākas

    Lapsinieks
    28.04.2017 09:57
    Reply to  Krotow

    Latvijā visprecīzāk norādītas māju adreses ir BalticMaps (kas ir Jāņa sētas izstrādājums) atradīsi precīzu adresi arī vislielākajam sūdam piektajā pagalmā aiz septītā šķūņa, kas, turklāt, ir saskaņots ar valsts reģistriem (vai kā nu tur tos sauc)

    Krotow
    28.04.2017 12:33
    Reply to  Lapsinieks

    Jā, tikai dabū viņus braucot ērti lietojamas aplikācijas veidā un par brīvu :)

    Lapsinieks
    28.04.2017 12:42
    Reply to  Krotow

    jāmaksā tikai par navigāciju. un drusku oldskūls. bet precīzākais iespējamais. man pietiek – lai apjaustu aizbraukšanu – ir gadījies Imantā meklēt – tur vecās ielas tā sazarotas un sapiņķerētas, ka dažkārt gribās nošauties. bet nu Rīgu zinu tik labi, ka navigācija nav vajadzīga kā suga. kopš mašīnā vairs nav lielās Rīgas grāmatas (kaut kur pasēju) BM dažreiz izmantoju.

    Reklāma