Web Analytics
More
    Reklāma

    Oculus neplāno Mac datoriem nodrošināt virtuālās realitātes iespējas

    Jaunākie raksti

    Jau iepriekš bija zināms, ka Oculus nav siltu jūtu pret Mac datoriem, bet neviens nebija gaidījis, ka Oculus tik ilgi nemaz neplānos piedāvāt Apple lietotājiem savas virtuālās realitātes brilles. Intervijā viens no Oculus Rift dibinātājiem Nate Mitchell (Neits Mičels) teicis, ka Oculus Rift nemaz nedomā par programmatūras veidošanu Apple.

    Oculus pārstāvis uzsvēris, ka Apple datori nespēs nodrošināt pietiekamu veiktspēju, kas nepieciešama Oculus Rift darbināšanai. macOS atbalsts tiekot pārskatīts ik pa laikam, bet vēl arvien atzīts, ka datori nav pietiekami spējīgi, un potenciālais pieprasījums no Apple lietotājiem arī ir niecīgs. Sagaidāms, ka Oculus pārskatīs savu nostāju ne ātrāk kā pēc pusgada.

    Daži pirmie Oculus izstrādātājiem paredzētie komplekti atbalstīja jaudīgākos un dārgākos Mac datorus, bet Oculus Rift gala versija tā arī pie Mac lietotājiem nenonāca. Jāatgādina, ka Apple nav atjauninājis Mac Pro kopš 2013. gada nogales. Jaunie Apple klēpjdatori vienkārši nav saņēmuši gana plašu pieslēgvietu skaitu, jo Oculus Rift minimālā tehniskā datora specifikācija prasa 3 gabalus USB 3.0 un vienu USB 2.0 pieslēgvietu. Tāpat nepieciešamas visai jaudīgas NVIDIA GTX 1060 vai AMD Radeon RX 480 videokartes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma