Web Analytics
More
    Reklāma

    Studentiem būs iespēja TechChill konferenci apmeklēt bez maksas

    Jaunākie raksti

    Starptautiskā tehnoloģiju un jaunuzņēmumu konference TechChill sadarbībā ar Monea un Accenture piedāvā iespēju studentiem apmeklēt konferenci par brīvu, ar mērķi mudināt jauniešus iepazīt tehnoloģiju nozari un mudināt viņus iesaistīties jaunuzņēmumu vidē. TechChill norisināsies Baltijas lielākajā pilsētā Rīgā 9. un 10. februārī, un dos lielisku iespēju studentiem iepazīt startup pasauli, dibināt jaunas pazīšanās, uzklausīt starptautiskus ekspertus, un iespējams, arī satikt nākošos partnerus vai darba devējus.

    TechChill ir viens no vadošajiem Baltijas tehnoloģiju un startup vides notikumiem, kas pulcēs reģiona tehnoloģiju jaunuzņēmumus, investorus, programmētājus, ekspertus un starptautiskos medijus. Lai dotu iespēju pasākumā piedalīties pēc iespējas vairāk jauniešiem, TechChill sadarbībā ar Accenture un Monea piedāvā ierobežotam skaitam studentu iespēju apmeklēt konferenci bez maksas. Studentiem būs iespēja izmantot visas parasto dalībnieku priekšrocības, tai skaitā, divu dienu garumā dzirdēt vairāk kā 40 starptautiskus runātājus un tehnoloģiju ekspertu pieredzes stāstus, apmeklēt Startup Expo izstādi, piedalīties meistarklasēs un papildu pasākumos un satikt jaunus draugus no visas pasaules.

    Reklāma

    Lai pieteiktos bezmaksas ieejai, studentiem jāizpilda viens no diviem kvalifikācijas uzdevumiem, ko sagatavojuši konferences partneri. Sadarbībā ar finanšu tehnoloģiju jaunuzņēmumu Monea izveidots uzdevums, kas aicina pieteicējiem piedāvāt kādu ideju, noformējot to atbilstoši startup prezentācijas formas prasībām. Turpretī partneris Accenture izstrādājis izaicinājumu programmēšanas studentiem, kura ietvaros jāizpilda konkrēti uzdevumi. Abus uzdevumus atrast un pieteikties Studentu ieejai var konferences mājas lapā techchill.co/student līdz 27. decembrim. Pieteikties drīkst jebkurš students, kas šobrīd studē akreditētā augstskolā, neatkarīgi no valsts.

    „Latvija valsts līmenī ir uzstādījusi sev ambiciozu mērķi – kļūt par Baltijas startup centru. Pašu uzstādījumu mēs vērtējam ļoti pozitīvi, jo liela nozīme ir ne tikai praktiskam atbalstam, bet arī skaidram vēstījumam, ka šie talanti un tehnoloģiju uzņēmumi mums ir svarīgi, viņi šeit ir gaidīti. Viens no priekšnoteikumiem, lai mēs kā valsts to sasniegtu, ir atbalsts jauniešiem; ir svarīgi viņus mudināt pievērsties uzņēmējdarbībai un tehnoloģiju nozarei,” uzsver Monea līdzdibinātājs Ģirts Kalniņš.

    Uzņēmīgiem studentiem ir iespēja iesaistīties arī konferences brīvprātīgo komandā un piedalīties starptautiskā pasākuma organizēšanā. Tā ir unikāla iespēja piedzīvot milzīga pasākuma aizkulises, un gūt nenovērtējamu pieredzi. Iepriekšējos gados TechChill organizēšanā piedalījušies vairāki desmiti jauniešu no vairāk kā 10 pasaules valstīm. Pieteikties par brīvprātīgo iespējams šeit: techchill.co/volunteers Lai pieteiktos, jābūt sasniegušam vismaz 18 gadu vecumu un jāprot angļu valoda vismaz sarunvalodas līmenī.

    Februārī Rīgā jau sesto gadu pēc kārtas norisināsies startup un tehnoloģiju konference TechChill, kuras organizatoru mērķis ir padarīt to par galveno Baltijas startup uzņēmumu tikšanās vietu. Konferencē divu dienu garumā ar lekcijām, stāstiem un paneļdiskusijām uzstāsies vairāk kā 40 runātāji no visas pasaules. Divu dienu biļetes uz pasākumu var iegādāties mājas lapā www.techchill.co.

    TechChill organizē bezpeļņas biedrība TechHub Riga. Galvenie atbalstītāji ir Twino, Attīstības finanšu institūcija ALTUM un Printful. Partneri ir Monea, Accenture, Izraēlas vēstniecība, Social Discovery Ventures, Startup Wise Guys. Konferences draugi ir Caballero, Dizaina studija WIG, Pipedrive, Riga Tech Girls, The Mill, Tech Nordic Advocates, Live Riga, DevTernity, Ethos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    08.12.2016 01:22

    hedhanteri uzlabo prasmes. boooring.

    Reklāma