Web Analytics
More
    Reklāma

    Kodak Ektra – Android viedtālrunī paslēpts fotoaparāts

    Jaunākie raksti

    Kodak beidzot piedāvās viedtālruņu lietotājiem pamatīgi nostrādātu fotoaparātu, ko papildinās Android viedtālrunis. Kodak Ektra ir ieguvis 21 megapikseļa galveno kameru ar fāzes nobīdes autofokusu un 13 megapikseļu pašiņu kameru. Galvenā kamera spēs filmēt 4K video, tai ir optiskā attēla stabilizācija un uzlabota HDR tehnoloģija. Par matricas izmēriem Kodak klusē.

    Protams, Kodak Ektra viedtālrunis ieguvis arī speciāli pielāgotu kameras lietotni, kas ļauj veikli pārslēgties starp dažādām fotogrāfiju uzņemšanas metodēm. Kodak Ektra ir speciāli izstrādātas portretu, sporta, bokē, nakts un citas iepriekš definētas fotogrāfiju uzņemšanas metodes.

    Reklāma

    Viedtālruņa “galā” Kodak Ektra ir 5.0 collu ekrāns ar 1080p izšķirtspēju, Mediatek Helio X-20 procesors, kas pārots ar 3 GB RAM, pieejama arī microSD pieslēgvieta. Kodak Ektra nonāks pārdošanā decembrī, plānotā viedtālruņa cena ir ap 450 mārciņām jeb 500 eiro.

    kodak-ektra-smartphone-front-back-1 kodak-ektra-smartphone

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    12 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    21.10.2016 09:38

    spriežot pēc biezuma kameras vietā – te jau var iestumt bezmaz collīgu matricu. bet ja jau klusē – tad laikam kautrējas teikt, ka tā matrica ir vulgaris :(

    x
    21.10.2016 10:05
    Reply to  Lapsinieks

    kā kautrējas – uz objektīva apmales tak ir “lowlight hd sensor”, tas var nozīmēt pašu vellu

    vārdu sakot, viss kā visiem, bet par sensoru nekas īsti nav pateikts un par objektīvu vispār nekā.

    x
    21.10.2016 10:09

    Saprotams, gudrāk būtu bijis taisīt nokijveidīgu piekabināmo gripu ar slēdža un kameras vadības pogām (varbūt pat ar papildus bateriju), jo tagad tas izcilnis ir ne šis, ne tas. Ja jau vispār atkāpjas no šokolādes tāfeles formāta, tad kāpēc to neizmantot pilnībā.

    Lapsinieks
    21.10.2016 13:40
    Reply to  x

    nekas “piekabināms” nestrādā. Nav neviena veiksmīga piemēra vēsturē.

    x
    21.10.2016 15:24
    Reply to  Lapsinieks

    spogulenes, jebkura cita modulāra sistēma.

    ok, es piekrītu ka telefons ir one piece system, bet no otras puses, cilvēki kuri dreb par milimetra daļu, tak nesamierinātos arī ar objektīva papildus biezumu.

    sasummējot to ar mazmatricas bildi, redzam ka ne grips, ne kas cits nebūtu burvju nūjiņa, jo cilvēki kas atšķir telefonbildi no apsc sensora bildes, sen ir apgādājušies ar atsev. telefonu un fotoaparātu un negaida telefonu ar fotoaparāta iespējām.

    bet tie, kuriem grūti nēsāt līdzi fotoaparātu, pasaka ka bilde ir gana laba un izmanto visparastāko telefonu bez kautkādām tur papildus štellēm. kazai nafig nevajag akordeonu.

    Lapsinieks
    21.10.2016 18:06
    Reply to  x

    spogulene… fotokamera jau sākotnēji tika izgudrota modulāra.

    x
    21.10.2016 19:17
    Reply to  Lapsinieks

    cik modulārs bija pinhols?

    cik modulāras bija plašu kameras?

    LOOK
    21.10.2016 10:54

    Lai šādu “alternatīvu” cilvēki pirktu, būtu jābūt ievērojamam bilžu kvalitātes lecienam.

    Lapsinieks
    21.10.2016 13:39
    Reply to  LOOK

    kā tam panasoņikas ar collīgo matricu, ko te diemžēl nopirkt nevar…

    as
    21.10.2016 11:01

    Izskatās labs!

    Uldis M.
    21.10.2016 17:01

    Skatos uz to formu un domāju… Kāda jēga taisīt plānas maliņas ja kopējais biezums tāpat ir paliels? Redz ka cilvēki nemaz tā nenovērtē to superplānumu! Jā, bija dažus gadus atpakaļ terends sacensties viedtālruņa plānumā, bet nu tas viss kaut kā norimies… kā nekā arī pēdējām 2 iPhone paaudzēm biezums nav mazinājies, arī par Google Pixel 8.5mm salīdinoši lielo biezumu neviens nesūkstās… Katrā ziņā viss kas ir 10mm vai mazāk jau ir ok. Nu jau lielāku vērtību cilvēku acīs iegūtu spēcīgs akumulators un laba kamera. Kāpēc es par šo visu? Ā jā – Kodak Ektra (vai ekstra). Manuprāt, varēja taisīt šo viedtālruni visu vienā biezumā. Jā, būtu nedaudz klucīgs, bet toties solīds un ar lielu akumulatoru un labu kameru!

    Reklāma