Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei P9 iegūst “Eiropas labākais patērētāju viedtālrunis 2016-17” apbalvojumu EISA Awards

    Jaunākie raksti

    Huawei Consumer Business Group ar prieku paziņo, ka Eiropas Attēlveidošanas un skaņas asociācija (EISA) pasniegusi balvu Huawei P9 kategorijā “Eiropas labākais patērētāju viedtālrunis 2016-17”. Turpinot apņemšanos piedāvāt labāko bezkompromisu kvalitāti un dizainu, šī ir ceturtā reize pēc kārtas, kad Huawei saņēmuši balvu šajā kategorijā.

    Radīts, lai revolucionizētu viedtālruņu fotogrāfiju, Huawei P9 ir pirmais viedtālrunis, kas radīts kopā ar ikonisko vācu fototehnikas ražotāju Leica Camera AG. P9 duālā kamera paceļ viedtālruņu fotogrāfiju nākamajā līmenī, ļaujot fotogrāfijā notvert gan spilgtas krāsa, gan melnbaltas fotogrāfijas ar izteiktām detaļām.

    Reklāma

    Pasniedzot Huawei “Eiropas labākais patērētāju viedtālrunis 2016-17” balvu, EISA  pārstāvji teica: “Reizēm nedrīkst nenovērtēt svarīgo detaļu – pareizu savietojumu – un tieši tas raksturīgs Huawei P9. Tālrunim ir 5.2 collu IPS-NEO LCD pilnkrāsu izšķirtspējas ekrāns ar astoņkodolu HiSilicon Kirin 955 SoC procesoru un Android OS 6.0 ar Emotion UI 4.1 operētājsistēmu, kā arī plašs spektrs ar izmantotajiem apdares materiāliem. Bet tas nav viss. Huawei ir pirmais ražotājs, kas Leica fotogrāfijas iespējas ieviesis mobilajās tehnoloģijās. Duālā kamera notver vairāk gaismas, nodrošinot augstāku kvalitāti gan uzņemtajās fotogrāfijās, gan video. 3000 mAh baterija ir pietiekami jaudīga, lai notvertu daudz svarīgu momentu starp uzlādēm. Savukārt klasiskais tālruņa ietvars ar noapaļotajiem stūriem un 2.5D stiklu padara P9 veinlīdz praktisku un vizuāli pievilcīgu.”

    Huawei Consumer Business Group Mārketinga vadītāja Glorija Džana (Glory Zhang) komentē: “Mēs esam pagodināti jau ceturto gadu pēc kārtas, saņemt šo EISA apbalvojumu. Šī balva ir atzinība Huawei apņēmībai izveidot inovatīvas mobilās tehnoloģijas, piedāvājot viedtālruņu lietotājiem jaunas pieredzes. EISA žūrijas uzteiktais P9 dizains ir visaptveroša darba  un uzmanības pievēršana detaļām rezultāts, ko paveikuši pasaulē labākie industriālie dizaineri. Viņu nenogurdināmie pūliņi rezultējušies lieliskā dizainā.”

    Jūlijā nosūtīto P9 viedtālruņu skaits globāli pārsniedzis 4.5 miljonus vienību ar spēcīgiem pārdošanas rezultātiem visā Eiropā, tai skaitā Francijā, Somijā un Lielbritānijā. Huawei P9 pieejams pie mobilo sakaru operatoriem un mazumtirgotājiem. Viedtālruņa cenas sākot no 479 eiro 3GB + 32GB versijai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    17.08.2016 15:08

    nu protams, EISA pārstāvji uzslavas un atzinības vārdu vietā pasniedzot balvu no lapiņas lasīja hujaveja mārketinga PR… kā tad ;)

    17.08.2016 17:07
    Reply to  digitalk

    EISA lapā pie šī produkta teikts šādi:

    Sometimes the value of getting the important stuff right cannot be understated, and that’s precisely what the Huawei P9 does. Sporting a 5.2-inch IPS-NEO LCD with Full HD resolution, octa-core HiSilicon Kirin 955 SoC and Android OS 6.0 with Emotion UI 4.1, the P9 is available in an impressive choice of finishes produced from a wide variety of materials. But that’s not all, Huawei makes history by being the first manufacturer to introduce Leica’s photography knowhow to mobile devices. The dual-lens camera captures more light and provides better clarity for both photos and videos. While the 3000 mAh battery has enough power for capturing every precious moment between charging, the classy finish of those diamond-cut edges with rounded corners on the unibody design combined with 2.5D glass makes the P9 both practical and beautiful in equal measure.

    digitalk
    17.08.2016 22:31

    njāā, tad jau laikam labi, ka man vairs nav laika lasīt visādus hai-fai žurnālus un apskatniekus, ja pat EISA līmenis ir nokrities līdz mārketinga vērtiem tekstiem.

    x
    17.08.2016 19:06

    2.5D stikls padara P9 līdzīgu revolucionārajiem meizu, xiaomi un pārējiem 1500 lieliskajiem v.t. Pašam P9 gan jau nav ne vainas.

    Kaspars
    22.08.2016 11:03

    Nez, Kristaps ir spējis atdot P9 atpakaļ un atgriezies pie ābolīša? :)

    22.08.2016 11:06
    Reply to  Kaspars

    Līdz vakardienai joprojām mana pamata sakaru ierīce bija P9. Tagad gan esmu smuki visu nonullējis, sameklējis iepakojumu un iedošu uz nedēļu telefonu patestēt vienam čomam, kas kāreiz meklē aizvietotāju savam izpeldinātajam LG G4.

    Pats tikmēr uz sava aifona uzstādīju iOS 10 beta versiju un nedēļu pastaigāšu apkārt ar to. Bet principā, ja P9 paliks manā rīcībā, visdrīzāk atgriezīšos atpakaļ pie tā. Man nav īsti kur piesieties šim Huawei veikumam.

    Kaspars
    22.08.2016 13:25

    Arī pēc vairākiem mēnešiem viss stabili darbojas?
    Izklausās pārāk labi, lai būtu Huawei :)

    Vai baterija salīdzinot ar 6+ nav liels traucēklis?

    22.08.2016 13:40
    Reply to  Kaspars

    Zini, es pats katru reizi brīnos par to, ka man tas ir jāsaka, bet P9 man gandrīz vispār nav bijis problēmu ar stabilitāti vai plūdenu darbību. It just works!

    Ja runājam par bateriju, tad P9 man izvelk vienu smuku pilnu dienu gluži tāpat kā iPhone 6 Plus. Toties P9 to panāk ar būtiski mazāka izmēra ierīci un tas ir svarīgi. Biju jau piemirsis kāda lāpsta ir tas Pluss.

    Kaspars
    22.08.2016 14:12

    Paldies par info :)
    Sāk niezēt nagi pamēģināt to brīnumu

    Reklāma