Web Analytics
More
    Reklāma

    LG Latvijā paplašina OLED televizoru klāstu ar jaunākajiem 2016. gada modeļiem

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) ir papildinājis OLED televizoru piedāvājumu Latvijā ar trim jaunajiem 4K HDR 65/55 collu C6, B6 un E6 flagmaņa modeļiem. Izšķirtspējas, augsta dinamiskā diapazona, maksimālā spilgtuma, melno toņu līmeņa, krāsu gammas, audio kvalitātes un citu būtisku kritēriju ziņā jaunie televizori atbilst augstākajiem nozares standartiem, savukārt vēl izteiksmīgākus tos padara uzņēmuma patentētais, ultra plānais dizains.

    Visi LG OLED televizori atbalsta nozares standarta HDR formātus HDR10 un Dolby Vision, ko ieviesušas pasaulē vadošās raidorganizācijas un kinostudijas. Pretēji LCD ekrāniem, kur LED aizmugurējais izgaismojums lokāli aptumšo visas ekrāna sekcijas, katrs pikselis OLED panelī var ieslēgties un izslēgties neatkarīgi. Tādējādi, pateicoties īpašajai pikseļu aptumšošanas tehnoloģijai, OLED televizori rada izteiksmīgas, dzīvas krāsas un ēnu detaļas pat tad, kad spoži objekti atrodas tieši blakus dziļiem, tumšiem laukumiem. Šī spēja nodrošina, ka attēli tiek atainoti ideāli melnā tonī, kā arī dzīvās krāsās, padarot OLED televizorus par lieliski piemērotiem HDR saturam.

    Reklāma

    E6 ir pirmais LG televizors, kuram ir uzņēmuma unikāls Picture-On-Glass dizains, kas lepojas ar 5,7mm plānu OLED paneli ar caurspīdīgu stikla aizmuguri un uz priekšu vērstu Sound Bar skaļruņu sistēmu, kas izstrādāta sadarbībā ar augstākās klases audio sistēmu ražotāju harman/kardon. Savukārt, pateicoties 3D krāsu kartēšanas tehnoloģijai, E6 televizori spēj atainot smalkākās krāsu un nokrāsu detaļas. Koncentrējoties uz TV tehnoloģijām, kas tieši saistītas ar attēla un skaņas kvalitāti, E6 pārstāv pilnīgi jaunu līmeni mājas izklaides inovācijās.

    E6[4]
    LG E6 televizors
    Visi šī gada OLED televizori ir aprīkoti ar jaunāko LG webOS Smart TV sistēmu. LG webOS 3.0 ļauj lietotājiem krietni intuitīvāk izmantot televizora plašās iespējas. Pateicoties uzlabotai mobilajai savienojamībai, attālinātas kontroles funkcijām un plašākām satura iespējām, sagaidāms, ka LG webOS 3.0 piesaistīs krietni lielāku lietotāju skaitu. Visi televizori nāk komplektā ar Magic Remote tālvadības pults ar uzlabotu valodas atpazīšanas funkciju, kas palīdz izpildīt komandas vienkārši, dabiski, interaktīvi un sarunas formā.
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raymond
    15.06.2016 21:48

    55” OLED zem 1k eiro un esmu sold. Pat bez 4k iztikšu. Pagaidām gan šķiet, ka zem pusotras štukas neko nevar dabūt. :( Pieļauju, ka 2017. būs OLED gads kad cenas paliks pieejamākas ”vidējai klasei”. Vēl pāris gadus vēlāk parastie LED būs aizvēsture un no veikalu plauktiem pazudīs tik pat ātri kā resnie tv LED ēras sākumā.

    bombelats
    15.06.2016 22:51
    Reply to  Raymond

    Kamēr gaidīsi cenas kritumu, būs atkal jauna, “krutāka” tehnoloģija ?
    Kad padomāju, ka tikai nieka trīs gadus atpakaļ iegādājos 55″ TV ar LED izgaismojumu (kaut ka neceļas roka saukt tos par LED TV) par 1k latiem, pat WebOSa nav, a te jau 3.0…ahh, ko nu tur. Šī straujā tehnoloģiju attīstība.

    Reklāma