Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC viedpulkstenim vajadzētu tikt izziņotam jūnijā

    Jaunākie raksti

    HTC ar valkājamajām tehnoloģijām nemaz neiet uz priekšu. HTC un sporta apģērbu un apavu ražotājs Under Armour vēl pagājušā gada sākumā ar plašu vērienu izziņoja partnerību, lai savestu kopā tehnoloģijas ar sportu. Rezultātā tapa visai dārgs ierīču komplekts UA HealthBox, kas sastāv no viediem svariem, fitnesa aproces un sirds sitienu mērīšanas jostiņas.

    Līdzīgas problēmas piemeklējušas arī HTC viedpulksteni, kura iznākšana jau tika baumota pagājušā gada vasarā, tomēr jaunākās @evleaks baumas norāda, ka HTC viedpulkstenis beidzot nonāks pie pircējiem jūnija otrajā nedēļā. Sagaidāms, ka HTC One viedpulksteni darbinās Android Wear operētājsistēma un tam būs 360 x 360 izšķirtspējas ekrāns. Tiek pieļauts, ka HTC One viedpulkstenim būs apaļš ekrāns.

    Reklāma

    Šobrīd HTC ir atradis jaunu peļņas avotu – virtuālās realitātes tehnoloģijas. HTC Vive virtuālo realitātes briļļu pārdošanas rezultāti likuši uzņēmuma akciju cenai divu dienu laikā uzlēkt par 20%. Uzņēmums spēja pirmajās 10 HTC Vive virtuālo realitātes briļļu iepriekšpasūtīšanas minūtēs saņemt 15 000 rezervācijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma