Web Analytics
More
    Reklāma

    Auto izstādē Ķīpsalā prezentē jauno “Alfa Romeo 4C”

    Jaunākie raksti

    Šajā nedēļas nogalē Ķīpsalas izstāžu hallē izstādē “Auto 2016” tiek prezentēta jaunā “Alfa Romeo 4C”. Pirmo reizi Latvijas iedzīvotājiem bija iespēja apskatīt, aptaustīt un iesēsties jaunajā automobilī, tādā veidā iepazīstoties ar Itālijas autobūves jaunumiem.

    Sporta automobilis „Alfa Romeo 4C” ir ieguvis vairākus prestižus apbalvojumus, tādā veidā kļūstot par patērētāju un nozares ekspertu “mīluli”. Panākumus auto ieguvis visā Eiropā – Polijas autožurnālu vērtējumā kā labākais „Sporta automobiļu un kabrioletu” kategorijas modelis, Francijā notikušajā starptautiskajā Šamonī automobiļu festivālā (International Automobile Festival of Chamonix) iegūstot skaistākā auto godu, Vācijā žurnāla „Auto, Motor und Sport” izsludinātajā balsojumā — Alfa Romeo 4C kļuva par labāko ārvalstīs ražoto sporta automobili. Pret itāliešu skaistuli nepalika vienaldzīgi arī paši itālieši —atzīstot “Alfu Romeo 4C” par iecienītāko automobili (it. „Le auto che preferisco”).

    Reklāma

    „Alfa Romeo” inženieru izstrādātais un „Maserati” rūpnīcā, Modenā ražotais automobilis „Alfa Romeo 4C” patiešām ir iespaidīgs. Pārsteidzoša dizaina divvietīgā kupeja garantē augstākā līmeņa sportiskumu un patīkamu braukšanu. Automobiļa tehniskās iespējas, īpaši ērtā vadība, lieliskās aerodinamiskās īpašības un unikālais dizains sekmīgi turpina „Alfa Romeo” tradīcijas.

    „Alfa Romeo 4C” var attīstīt ātrumu līdz 258 km/h, no 0 līdz 100 km/h paātrinājumu tikai 4,5 sekundēs. Tik lieliskus rezultātus šim modelim palīdz sasniegt optimāls svara sadalījums. Automobiļa virsbūves lielākā daļa ir izgatavota no oglekļa šķiedras, alumīnija, tērauda un lējuma loksnes sakausējuma (SMC – Sheet moulding compound). Iespaidīgās automobiļa tehniskās īpašības izceļ arī jaunais 240 ZS četrcilindru benzīndzinējs ar turbīnu, tas sasniedz 350 Nm griezes momentu.

    „Alfa Romeo 4C” var pasūtīt „Alfa Romeo” pilnvarotā pārstāvja Baltijas valstīs SIA „Autobrava” salonā Latvijā. Tā cena būs sākot no 62 tūkst. eiro.

    Izstāde “Auto 2016” norisināsies izstāžu centrā “Ķīpsala” līdz 17. aprīlim. Izstādē būs iespēja vienkopus aplūkot un salīdzināt dažādu marku jaunos modeļus un iepazīties ar auto dīleru jaunākajiem piedāvājumiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    PurvaVelns
    16.04.2016 15:04

    patīk doma, ka vari iestumt kādu maģi gribi. piemēram, kādu antīku nakamichi vai mcintosh, vēl arī denonam bija kaut kas šajā laukā…

    PurvaVelns
    16.04.2016 15:07

    ha, un logu taisāmie kā saabam vidus konsolē! pie tā pierododt vair nevar vispār saprast, kurš izdomāja tos likt durvīs! Saprāta balss alfas inženieriem…

    Skats
    16.04.2016 18:34

    Mjā, skaistulis.
    Itāļu dizaineri labākie, tie pat 2.pas.karam uzkonstruēja glītākos kreiserus, tas nekas ka karot itāļi neprot:)

    bombelats
    16.04.2016 20:48

    Jā, Alfas ir vieni no skaistākajiem auto, un šis nav izņēmums. Ka tik nu tehniskais izpildījums būtu tik pat labs kā dizains. Vienmēr esmu teicis itāļiem ir jāšuj kurpes un jādizainē, pārējo lai dara vācieši un japāņi.

    Oskars
    17.04.2016 10:21

    Dīvaini ..preses relīze , bet auto nosaukumā iztrūkst vārdiņš SPIDER . Vēl saprastu ja entuziasts aprakstītu .

    Jā patika , un vispār pieķēru sevi vairāk “apjūsmojot ” sporta auto . Iekšā gan niekāpu .

    17.04.2016 10:24
    Reply to  Oskars

    Neesmu iespējis iedziļināties šajā jautājumā, bet man šķiet, ka ne visi Alfa Romeo 4C ir Spider modeļi. Vismaz Vikipēdijā rakstīts šādi:

    The Spider version of the 4C was previewed showing a pre-production prototype at the 2014 Geneva Motor Show.[45] Sharing its engine with the Coupé version, the 4C Spider has different external parts such as the headlights, exhaust and engine hood, as well as a different roof section that features a removable roof panel. Alfa admits it has had to make some strengthening tweaks to the 4C to cope with the removal of the top, with the net result being a 45 kg (99 lb) weight increase (dry weight 940 kg),.[46] In the US, the weight difference is listed at only 22 lb (10 kg), however (2,465 lbs: 2,487 lbs). Top speed is quoted at 257 km/h (160 mph) and acceleration at 4,5 seconds to 100 km/h (62 mph). Novelty to 4C range is an option of yellow colour for Spider.

    Edgars Platkovs
    18.04.2016 12:54

    Cik es zinu Cabrio = 4C Spider, Coupe = 4C

    Andish Gonzalez
    18.04.2016 11:16

    Labdien!

    Mani sauc Andis un es vadu karavānas projektu. Es meklēju cilvēkus, kuriem ir pieredze un zināšanas dizainu izstrādē.

    COCOON GROUP LATVIA MEKLĒ DIZAINERUS!
    COCOON GROUP ir izveidota ar mērķi, lai izstrādātu inovatīvu un luksusa klases karavānu. Mēs esam grupa autobūves entuziasti, kas sapņo par jauna veida karavānu. Mūsu karavāna atšķirsies no visām citām, kādas šobrīd ir pieejamas tirgū!

    Ja vēlies piedalīties pilnīgi jaunā un inovatīvā projektā no paša sākuma, radīt dizainu produktam kuru vēlāk lietos cilvēki, raksti man, uz andis@cocoon.lv un norunāsim tikšanos. :)

    Reklāma