Web Analytics
More
    Reklāma

    Sharp izstrādājis viedtālruni-robotu ar iebūvētu projektoru

    Jaunākie raksti

    Vēlies dejojošu viedtālruni ar iebūvētu projektoru? Tas ir iespējams, bet cena nav zema! Sharp izstrādājis viedtālruni-robotu un nosaucis to par RoboHon. Protams, RoboHon būs sākotnēji pieejams tikai Japānā, par pieejamību citviet pasaulē nekas pagaidām netiek atklāts. RoboHon cena ir pamatīgi 1800 dolāri, un robots nonāks tirdzniecībā maija beigās.

    RoboHon apvieno vienkāršākās viedtālruņa funkcijas ar robota ķermeni. RoboHon spēj staigāt, dejot un tam ir iebūvēts ekrāns, kā arī neliels projektors ar 720p izšķirtspēju.

    Reklāma

    Dīvainākā RoboHon detaļa ir 2.0 collu QVGA ekrāns, kas nav diez ko mūsdienīgi, tomēr Sharp uzsver, ka ar RoboHon var ērtāk sazināties runājot. Robotam ir iebūvētas kopumā trīs balss atpazīšanas tehnoloģijas, viena no tām rūpējas par balss komandu atpazīšanu bezsaistē. Par spējīgākā balss atpazīšanas dziņa izmantošanu lietotājam nāksies šķirties vēl no aptuveni 6 dolāriem mēnesī.

    Sharp uzsver, ka jau šobrīd noris sarunas par RoboHon pārdošanu arī citviet pasaulē. Visticamāk, Sharp ceļā stājas pašu iebūvētā balss atpazīšanas mēneša maksa, jo serviss neesot pieejams daudzās pasaules valstīs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma