Web Analytics
More
    Reklāma

    Google atteiksies no Chrome paplašinājumu palaidēja

    Jaunākie raksti

    Google grasās atteikties no Chrome paplašinājumu palaidēja Windows, OS X un Linux operētājsistēmām. Ja nezini, kas ir Chrome paplašinājumu palaidējs, tad tieši tas ir iemesls Google lēmumam par atteikšanos no turpmākas paplašinājumu izdalīšanas. Google uzsver, ka tas tiek darīts, lai padarītu ātrāku Chrome pārlūku.

    Chrome paplašinājumu palaidējs ir ikona, kas atrodama datora uzdevumjoslā, lai lietotājam būtu ērtāk piekļūt Chrome paplašinājumiem. Google atklāj, ka tīmekļa pārlūka paplašinājumu lietotāji ļoti reti izmanto Chrome paplašinājumu palaidēju, tāpēc no tā būs jāatsakās.

    Reklāma

    Sagaidāms, ka Chrome paplašinājumu palaidējs pazudīs no Chrome pārlūka tuvāko pāris mēnešu laikā. Sākumā to nesaņems jauna Chrome pārlūka uzstādītāji, pēcāk ar Chrome pārlūka jauninājumu arī esošie tīmekļa pārlūka lietotāji atvadīsies no paplašinājumu palaidēja.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Billabongs
    23.03.2016 10:48

    Lieliski. Beidzot attapušies. Visiem paplašinājumiem būtu jābūt pieejamiem, atverot New Tab. :)

    PurvaVelns
    23.03.2016 10:54
    Reply to  Billabongs

    bet tā jau ir! es ar pat nezinu, kas tas par sū…

    Vilnis Salenieks
    23.03.2016 17:07

    Kad ieviesa šo palaidēju, tad likās neērti, jo, piemēram, tulks iepriekš bij pieejams nespiežot vēl lieku reizi uz kautkāda palaidēja. Tāpat sākumlapā, kas man ir google.lv, arī iepriekš bija pieejami paplašinājumi vienkārši kā linki, nevis paslēpti zem tā palaidēja, bet nu, bija jau pierasts, tomēr linkos likt tāpat būtu ērtāk. Savukārt new tab vismaz man ir nokonfigurēts ka rāda pēdējās apmeklētās lapas un bez palaidēja nemaz nevar tikt pie papalašinājumiem

    26.03.2016 20:12

    Kāpēc neērti? Kopš atklāju šito fīču, diezgan ērta padarīšana. Sevišķi, ja lapas tiek kā Desktop aplikācijas lietotas.

    Reklāma