Web Analytics
More
    Reklāma

    LG piedāvā Latvijā jaunās veļas mašīnas modernam dzīvesveidam

    Jaunākie raksti

    Šajā pavasarī LG Electronics (LG) paplašina savu funkcionāli moderno veļas mazgājamo mašīnu klāstu ar trīs jaunām iekārtām (modeļi FH4U2TDH1N, FH4U1TBS2 un FH2U2HDM1N), kas īpaši radītas, lai apmierinātu mūsdienu patērētāju dažādās vajadzības. Funkcionāli attīstītas un intuitīvi pārvaldāmas, īpaši radītas ikdienas darbu atvieglošanai, savienojumā ar 10 gadu motora garantiju, šīs jaunās veļas mašīnas ietaupīs laiku un naudu, kā arī parūpēsies gan par veļas tīrību, gan arī pašas par sevi.

    Lieliska tīrīšana ar jauno LG Eco-Hybrid veļas mašīnu ar žāvētāju un TrueSteam

    LG patentētā TrueSteam tehnoloģija izmanto karsto tvaiku, lai nodrošinātu lieliskus tīrīšanas rezultātus. Tvaika molekulas ir 1600 reizes mazākas par ūdeni, tādējādi ļaujot tvaikam iekļūt audumā vieglāk un dziļāk, likvidējot 99,98% tādu iekštelpu alergēnu kā putekļu ērcītes un mājdzīvnieku spalvas. Ir pierādīts, ka LG TrueSteamTM veļas mašīnas spēj labāk likvidēt izplatītus mājsaimniecības alergēnus salīdzinājumā ar parastajām veļas mazgājamām mašīnām. Tvaika izmantošana arī ļauj “atsvaidzināt” apģērbus vien 20 minūtēs un likvidēt burzījuma vietas bez gludināšanas.

    Reklāma

    FH4U2TDH1N ir arī eko-hibrīda modelis, kas papildus A līmeņa energoefektivitātei, ļauj  lietotājam izvēlēties starp laika ietaupīšanu un ūdens patēriņa samazināšanu, piedāvājot  Eco Mode vai Speed Mode režīmus. Eco Mode režīms izmanto auksto gaisu kondensēšanai, vienlaikus žāvējot ar auksto gaisu, bet Speed Mode režīms izmanto auksto ūdeni kondensēšanai, kamēr siltais gaiss žāvē veļu.

    Jaunā veļas mašīna ar žāvētāju piedāvā arī jaunāko Smart tehnoloģiju, tostarp Smart DiagnosisTM, ļaujot ierīcei pa tiešo sazināties ar LG klientu apkalpošanas centru, lai to nevajadzētu darīt lietotājiem. Pateicoties NFC iespējām, veļas mašīna var patstāvīgi veikt diagnostiku un noteikt risinājumu, lai ietaupītu laiku un pūliņus nevajadzīgiem speciālistu izsaukumiem. NFC funkcijas arī nodrošina iespēju lejupielādēt tādas papildu mazgāšanas programmas kā Wool (vilnas mazgāšana), Baby Care (mazuļa drēbju mazgāšana) un Cold Wash (mazgāšana ar auksto ūdeni).

    Mūsdienīgs dizains komplektā ar 59 minūšu ilgu pilnas mazgāšanas ciklu

    Pateicoties LG TurboWash tehnoloģijai, kas izmanto papildu filtrāciju, jaunā FH4U1TBS2 veļas mašīna spēj veikt pilnu mazgāšanas ciklu nieka 59 minūtēs. Ērtībai esot jaunā veļas mašīnu klāsta pamatā, FH4U1TBS2 nodrošina arī TrueSteam tvaiku ātrai 20 minūšu atsvaidzināšanai vienreiz uzvilktiem apģērbiem un Smart DiagnosisTM risinājumu, kurš ļauj iekārtai patstāvīgi veikt tehnisku diagnostiku un noteikt risinājumus.

    Lielais, skārienjutīgais LCD panelis padara šo par lielisku elementu mūsdienīgā virtuvē vai vannas istabā, un, ņemot vērā, ka šī iekārta spēj izmazgāt veļu, iztīrīt un izžāvēt to ar tvaiku, šis ir lielisks risinājums ierobežotas vietas gadījumā. Savukārt ieslīpais ekrāns ļauj lietotājiem viegli pārvaldīt  veļas mašīnas darbību  bez nepieciešamības pieliekties.

    Ietaupiet laiku un vietu ar jauno 6 Motion Direct Drive veļas mašīnu

    Nieka 48 cm platumā jaunā 6 Motion Direct Drive veļas mašīna ar iebūvēto žāvētāju (modelis: FH2U2HDM1N) palīdz lietotājiem ietaupīt vietu un naudu. Tā vietā, lai izmantotu trīšu sistēmu, kas ierobežo tvertnes kustību ar vienkāršu griešanos, 6 Motion tehnoloģija izmanto dažādas kustības, kas izstrādātas, lai atdarinātu tradicionālās mazgāšanas metodes ar rokām. Tehnoloģija piemeklē piemērotāku tvertnes kustības režīmu dažādiem audumu tipiem, ļaujot kārtīgi un rūpīgi izmazgāt gan treniņu apģērbu, gan zīda blūzi. Iebūvēts žāvētājs ļauj izvēlēties ciklu, kas ietver gan mazgāšanu, gan žāvēšanu bez nepieciešamības mainīt programmu pēc mazgāšanas cikla beigām.

    Likvidējot lentu un trīsi, LG Inverter Direct Drive sistēma uzlabo dzinēja efektivitāti, tādējādi samazinot enerģijas patēriņu un salūšanas iespējamību. Vienkāršotā sistēma arī palīdz samazināt trokšņu līmeni.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    12 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    PurvaVelns
    15.03.2016 10:46

    nu bļin… tāds medžiks… ka pilnīgi jāsāk apsvērt…

    x
    15.03.2016 11:01

    >Tvaika molekulas ir 1600 reizes mazākas par ūdeni, tādējādi ļaujot tvaikam iekļūt audumā vieglāk un dziļāk

    nu viss, skrienu pirkt…ja tā mācētu žāvēt arī desas, ņemtu divas – sev un vecākiem uz laukiem!

    x
    15.03.2016 11:05

    Bet kā nu sagādījies, kā ne – ūdeni ekonomējošās veļasmašīnas bieži cieš no tā, ka nespēj labi attīrīties. Varat paši pameklēt netā – pilni forumi ar sapelējušām veļasmašīnām, kuras pilnībā neizmazgā/neizskalo veļu, jo tak jātaupa ūdens. Mūsējā arī katru otro reizi jālaiž uz papildus skalošanu, jo pamatprogramma atstāj baltus pleķus uz tumšām drēbēm (gusari, molčaķ!). Šķiet, ka palīdz tīrīšanas cikls, kad tukšā vešenē palaiž mazgāšanas ciklu ar ūdeni, kuram pielej klāt mazliet etiķa.

    KKTK
    15.03.2016 13:59
    Reply to  x

    Dubultā skalošana ir obligāts nosacījums magājot veļu. Arī izvēloties veļasmašīnu, ja to neļauj pielikt klāt jebkurai programmai, tad jāmaina ražotājs.

    Janis
    16.03.2016 01:02
    Reply to  x

    Par laimi ar šādu problēmu gan neesmu saskāries.
    Kas par ražotāju?

    x
    16.03.2016 09:12
    Reply to  Janis

    bija vienam, tagad ir citam.
    manuprāt, nav saistīts ar ražotāju, aiz kā arī nesaucu skaļi.

    Janis
    16.03.2016 14:58
    Reply to  x

    Mož kaut, ko dari ne tā?
    Ūdens kvalitāte, vai veļaspulvera/mīkstinātāja izvēla un daudzums?

    Raivis Šveicars
    15.03.2016 11:28

    Cik tad maksās?

    Nelabojams
    15.03.2016 14:26

    Šitais teksts iespārda… kur viņi ņem tos analfabētus-tulkotājus? + joprojām nostiprina manu pārliecību, ka reklāmas ir priekš muļķiem. Kaut gan es nešaubos, ka veļas mašīna ir laba, diez vai tā mazgā būtiski tīrāk par manu veco Samsungu. Varbūt ātrāk, bet man tak ar to sacīkstēs nav jāpiedalās. Direct drive gan ir klusāks (rerāli laba lieta arī no drošuma viedokļa), kas ir jauki, ja veļasmašīna atrodas blakus podam un darbojas tieši tai laikā, kad gribi uz tā apcerīgi pasēdēt… ui, trīšu sistēma… gandrīz apčurājos… būtu veļasmašīnai darbs… 3/4 no rakstītā ir vnk veikalings.

    digitalk
    15.03.2016 17:36
    Reply to  Nelabojams

    ‘veikalings’ iespārda, labs termins, ņemšu apritē :)
    interesanti, kā tvaiks var likvidēt mājdzīvnieku spalvas?
    un vai ‘Lielais, skārienjutīgais LCD panelis’ strādās ar slapjām rokām?

    Zaq
    15.03.2016 19:36
    Reply to  digitalk

    Spērienjūtīgs..

    bombelats
    16.03.2016 00:22

    Jāiet plauktā meklēt fizikas rokasgrāmata. “Tvaika molekulas ir 1600 reizes mazākas par ūdeni…”. Biju pārliecināts, ka tvaiks tas pats ūdens vien ir, tikai gāzveida stāvoklī. Nu vairs neesmu, un vēl tik ļoti sarāvies – 1600 x.

    Reklāma