Web Analytics
More
    Reklāma

    Tagad nekustamo īpašumu iespējams apdrošināt arī ePakalpojumi.lv

    Jaunākie raksti

    Attīstoties digitālajai videi, paplašinās arī iespējas, ko tā sniedz, lai arvien vairāk atvieglotu cilvēku ikdienu. Viens no veidiem, kā vienkāršot sadzīvi, ir dažādu rēķinu, nodokļu nomaksa vienuviet – netērējot laiku vairākās interneta vietnēs. Jau kādu laiku to iespējams īstenot portālā ePakalpojumi.lv. Tagad tajā tiek piedāvāta vēl viena iespēja – veikt nekustamā īpašuma apdrošināšanu.

    Portāls ePakalpojumi darbojas jau kopš 2009. gada. Tajā izveidoti vairāki integrētie pakalpojumi, kuri apkopo datus no Latvijas pašvaldībām, valsts iestādēm un komercsabiedrībām. Tādējādi cilvēki, autorizējoties portālā, vienuviet var gan nomaksāt nekustamā īpašuma nodokli, gan pieteikties nekustamā īpašuma nomai, gan veikt pašvaldības rēķinu apmaksu.

    Reklāma

    Portāls piedāvā ne tikai iespēju veikt atbilstošos maksājumus, bet arī digitālajā vidē iegādāties makšķerēšanas licences, pieteikties civilstāvokļa akta reģistrācijas apliecībai, tāpat arī reģistrēt savu atvasi rindā uz kādu no Jelgavas pilsētas bērnudārziem.

    Jaunākais pakalpojums, ko sadarbībā ar apdrošināšanas sabiedrību “Compensa” iespējams veikt portālā ePakalpojumi.lv, – nekustamā īpašuma apdrošināšana. Tagad, apmaksājot pašvaldības piestādīto rēķinu, iespējams arī nodrošināties pret pamatriskiem, kas var apdraudēt mājokli – ugunsgrēkiem, dabas stihijām, ūdensvada avārijām vai apkārtējo prettiesiskas rīcības.

    Compensa Vienna Insurance Group UADB Latvijas filiāles vadītāja Evija Dundure atzīst: “Viena no mūsdienu lielākajām vērtībām ir laiks. Saspringtajā un dinamiskajā dienas ritmā neviens nevēlas tērēt šo nozīmīgo resursu, reģistrējoties dažādos portālos un atceroties vairākas paroles. Manuprāt, portāls ePakalpojumi.lv palīdz ievērojami samazināt mājsaimniecības maksājumu veikšanai nepieciešamā laika patēriņu. Esmu patiesi gandarīta, ka nu arī apdrošināt savu mājvietu ir iespējams ātri, ērti, vienuviet ar ikdienas maksājumiem.”

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma