Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung bioprocesors mērīs stresa līmeni, muskuļu un tauku masu

    Jaunākie raksti

    Šobrīd fitnesa aproces ir ar visai ierobežotu sensoru klāstu, kas noved pie ļoti aptuvenas iegūto rādījumu interpretācijas. Fitnesa aproces ir iemācījušās visai precīzi noteikt sperto soļu skaitu un atpazīt, ka ierīces valkātājs sēž tramvajā, nevis skrien ar 40 kilometriem stundā, patērējot neticamu kaloriju skaitu.

    Tiek baumots, ka Samsung strādājot pie daudz spējīgāka bioprocesora, kas varēs ne tikai mērīt sperto soļu skaitu un sirdsdarbību, bet arī noteikt vairākus citus būtiskus ķermeņa parametrus. Tiek pieļauts, ka Samsung spēs jauno bioprocesoru iekļaut jau 2016. gada pirmajā pusē iznākušajās fitnesa ierīcēs.

    Reklāma

    Papildus sirdsdarbības pieskatīšanai, Samsung bioprocesors nolasīs arī ķermeņa temperatūru, ķermeņa muskuļu masu un pat stresa līmeni. Samsung bioprocesora nonākšana tirdzniecībā varētu pavērt jaunas piesējas fitnesa viedierīču industrijā. Pagaidām Samsung bioprocesors būtu uzskatāms par nepārbaudāmām baumām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    29.12.2015 12:27

    bioprocesors ir aproces valkātājam, bet aprocē Samsung izmanto gabaliņu no vecās labās silīcija vafeles.

    Krotow
    29.12.2015 13:45
    Reply to  x

    Uzsvars uz vārdu “vafele”. Starp citu, kur palika realizācija idejai iegūt enerģiju gadžetu darbināšanai, pa tiešo kurinot nost to nēsātāja speķa slāni?

    Janis
    29.12.2015 19:04
    Reply to  Krotow

    Speķa slāņa kurināšana būs vēlāk :D:D
    Jāpagaida, lai Samsung visu uzsāk un tad Apple nospers nosaucot to par 3D fat burner :D:D

    Krotow
    29.12.2015 23:41
    Reply to  Janis

    Nez kā būs ar dedzināšanas overklokošanu. Nāksies likt kaut kādu aizsardzību, lai steidzīgāki tušņi aiz vēlmes ātrāk atbrīvoties no balasta nenokurina paši sevi. Kā pierādījās praksē, krematorijas dēļ šamiem svilst ka prieks http://www.dailymail.co.uk/news/article-2786560/Crematorium-set-ablaze-800lb-body-created-flames-caused-ceiling-catch-fire.html

    Reklāma