Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony janvārī gatavojas izziņot jaunu, spējīgu viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Sony gatavojas skaļam nākamā gada sākumam. CES 2016 ietvaros 5. janvārī Sony rezervējis laiku kādai lielai prezentācijai. Izsūtītie ielūgumi norādot uz Sony veidotām virtuālās realitātes brillēm, jaunu CyberShot fotoaparātu, neticami plātu televizoru un jaunu viedtālruni.

    Protams, visi baumotāji uzreiz ķeras pie Sony Xperia Z6 flagmaņa nosaukuma, tomēr tik ātru modeļu nomaiņu pat no Sony Mobile nebūtu jāgaida. Trīs Xperia Z5 modeļi vēl arvien ir aktuāli, tie tikai šobrīd kļūst pieejami pasaules tirgos, tāpēc Xperia Z6 parādīšanās varētu samaitāt jau tā trauslo viedtālruņu pārdošanu. Tiek pieļauts, ka Sony paziņojums varētu būt saistīts ar Qualcomm Snapdragon 820 procesora iznākšanu. Iespējams, gaidāms pirmais Sony viedtālrunis ar jauno procesoru.

    Reklāma

    Nevajag piemirst, ka CES 2016 ietvaros no Samsung dzirdēsim jaunumus par Galaxy S7. Vēlākais Galaxy S7 izziņošanas laiks varētu būt Samsung Unpacked 2016, kas norisināsies 21. februārī. Samsung Galaxy S7 iznākšana noteikti varētu steidzināt Sony izlaist viedtālruni pirms lielā konkurenta.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Purvavelns
    03.12.2015 09:59

    pēc šitā sanāk, ka tie vecie bija nespējīgi… nu tās tā varētu arī būt – ja jau sony nespēj iekarot tirgus daļu, kas parādītos ārpus “others”

    Prusljix
    03.12.2015 10:33

    Šoreiz raksts iet pretrunā ar sevi- Z6 par ātru, bet saistīts ar jauno Snapdragon 820… Cik zinu, Sony spējīgākās ierīces ir tieši Z sērijas pārstāvji, Neticu, ka tiks radīta jauna sērija vai arī kāda no esošajām sērijām tiks padarīta spējīgāka kā Z sērija. Tātad atliek vien Z6 vai Z5+superultra8K.

    Jokman
    03.12.2015 11:05

    SONY vispār brauc grāvī es nesaprotu kāpēc nevarēja pagaidīt ar to Z5 līdz janvārim un nostrādāt to līdz perfektumam ar 820 procesoru 5GB RAM pieslīpēt Pirkstu nospieduma sensoru un ielikt kārtīgu bateriju tas būtu gada labākais viedtālrunis. Tik strauji izlaižot jaunas telefona versijas tās neviens nepērk, jo saprot, ka pēc gada jau būs Z7+ un kaut kāds tur Z5 ir sūds jo tam nav ne normāla procesora. kas jau ir visiem 2016 gada flagmaņiem, ne baterijas, ne kameras.

    LOOK
    03.12.2015 12:16
    Reply to  Jokman

    Nav jau tik vienkārši.
    Z3+ ir neizdevies modelis un šo kļūdu vajadzēja dzēst kā ugunsgrēku sērkociņu fabrikā. Ceru ka ar Z6 sēriju atgriezīsies apaļā poga un magnētiskais doks. Šīs divas lietas bija super ērtas un tās negribētu zaudēt neviens patreizējais Z sērijas īpašnieks. Manās acīs vērtība ir labi funkcionējošs un ērts tālrunis, pretstatā apveltītam ar divreiz garāku specifikācijas sarakstu, kur puse nestrādā un nepieciešamība ir apšaubāma.

    varisb
    03.12.2015 14:47

    Es gan domāju ka šis būtu xperia z ultra 2 vai kāds c vai m sērijas pārstāvis .Tomēr vairums telefonu ražotāji lielos dūžus izmet uz mwc vai pēc tā.

    Kaspars
    03.12.2015 21:46

    Tātad mazāk nekā gada laikā Sony izlaidīs 3 flagmaņus?! Tas ir nopietni? Vispār jau laikam līdz šim tā bija- Z3 līdz Z5 bija vai nebija gads īsti ar Z3+ pa vidu, bet tagad jau sanāk mazāk par gadu- Z3+ jūnijs, Z5 septembris un nu Z5+ (Z6) janvāris, tas būs 6-7mēneši… Viens otrs te to Z5 tā slavēja, cik afigenna labāks par Z3+ esot, laikam būs kļūdījies, tie paši vēži citā kulītē nekas labs tomēr nav.

    Purvavelns
    03.12.2015 23:11

    numerāciju nomainīšot burts un sākšot uzreiz ar B burtu. Lai piešķirtu jēgu. Būs ZB.

    Reklāma