Web Analytics
More
    Reklāma

    Lietotāji Apple Watch ieskatās 80 reizes dienā, informācijas atjaunošanās pieklibo

    Jaunākie raksti

    Apple Watch iznāca pirms sešiem mēnešiem un uzņēmums Wristly ir veicis Apple Watch lietotāju paradumu pētījumu, kas atklāj vairākas interesantas nianses. Apple Watch pētījumā iekļauta informācija arī par Samsung Gear S2 un Moto 360 viedajiem pulksteņiem.

    Pētījumā atklāts, ka 38% Apple Watch lietotāju ieskatās pulkstenī aptuveni divas līdz trīs reizes stundā. 28% Apple Watch īpašnieku pulkstenī skatās piecas līdz sešas reizes stundā. Tas nozīmē, ka aktīvā 14 līdz 18 stundu dienā Apple Watch ekrāns tiek aktivizēts vismaz 60 līdz 80 reizes. Interesantākais ir tas, ka ne visas Apple Watch lietotnes spēj tik bieži atjaunināt un sinhronizēt saturu ar viedpulksteni.

    Reklāma

    Vidēji viena ieskatīšanās Apple Watch ekrānā ilgstot 3.8 sekundes, kas nozīmē, ka viens Apple Watch īpašnieks uz pulksteni skatās četras minūtes dienā. Wristly pētījumā piedalījās 1450 Apple Watch lietotāji un tika noskaidrots, ka 34% nelieto vai nezina watchOS 2.0 ieviesto Time Travel funkciju. Apple Watch watchOS 2.0 pieļauj arī trešo pušu lietotņu izmantošanu pulksteņa ekrāniņā, bet ikdienā katastrofāli 80% neizmanto nevienu “svešo” lietotni. 14% aptaujāto nezināja, ka ar Apple Watch var veikt balss zvanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Darzenis
    28.11.2015 09:08

    “Ikdienā katastrofāli 80% neizmanto nevienu “svešo” lietotni.” – kartējā kursors.lv tulkošanas pērle

    28.11.2015 09:21
    Reply to  Darzenis

    Kas tieši tajā izteikumā nav pareizi?

    Purvavelns
    28.11.2015 10:45

    to, ka ikdienā kaut kas notiek katastrofāli. Tas, ka tie ir 80%, kuri sanāk katastrofāli. Ja atmetam sintaksi un morfoloģiju (zinu, te nav satori.lv) tad, vismaz… vārdu kārtība ir katastrofāli ačgārna. Vajag veidot vienkāršākus un loģiskākus teikumus – ko nevar celt, to nevajag mēģināt nest.

    28.11.2015 10:59
    Reply to  Purvavelns

    Nevis ikdienā kaut kas notiek katastrofāli, bet katastrofāli daudz (80%) lietotāju. Neskaldīsim te matus, ja? Proti, te vairāk prasītos kaut kas dzēlīgs par to, ka Apple Watch sucks :)

    Purvavelns
    28.11.2015 11:07

    Bet tad tā arī vajag rakstīt! Kālab rakstīt nepareizi un nesaprotami – ar argumentu – lasītājs tak no konteksta sapratīs par ko iet runa? Tā nav matu skaldīšana – Artim latviešu valoda brīžiem spēcīgi pieklibo: Tu, kā jau načaļņiks, varētu viņu aizsūtīt uz kādiem valodas vakara kursiem. Vai applewačs saks? nezinu – īpaši šo tēmu necilāju, jo man nepatīk nekas uz rokas – ne siksniņas, ne parasti, ne neparasti pulksteņi.

    28.11.2015 11:14
    Reply to  Purvavelns

    OK, ideja skaidra. Jācenšas mazāk izvarot mūsu daiļā valodiņa.

    Bet ja par tēmu. Šonedēļ testēju Samsung Gear S2 – beidzot kaut kas patiešām labs šajā lauciņā no Samsung. Kaut kādā mērā man tas patīk labāk pat par Apple Watch. Ja tas darbotos ar iPhone varētu sev vienu tādu sarūpēt. Uz Samsung telefonu īsti mani gan laikam vēl nepārcels (lai gan nu sapratu, ka arī Galaxy S6 edge+ ir feins produkts).

    Kaspars
    28.11.2015 13:19

    Teikums katastrofāli neveiksmīgs, bet kam negadās.

    Reklāma