Web Analytics
More
    Reklāma

    GoPro ievieš Awards labākajiem video veidotājiem

    Jaunākie raksti

    Viens no galvenajiem GoPro pārdošanas stūrakmeņiem vienmēr bijusi iespēja bez milzīgas sagatavošanās uzņemt dažādus ekstrēmo sportu video. GoPro vēlas paķert kumosiņu no video ierakstiem, kas uzņemti ar GoPro sporta kamerām, tāpēc uzņēmums veido tiešsaistes veikalu, kurā būs iegādājami dažādi ekstrēmo sportu video. Katrs pats var ievietot savu video un ar to pelnīt naudu. GoPro Licensing video portāls jau ir atvērts un Adweek ziņo, ka aptuvenās labu video cenas sākas no 1000 dolāriem. Cena ir ļoti atkarīga no video materiāla izmantošanas mērķiem un paredzētā demonstrēšanas ilguma.

    Šobrīd GoPro ieviesis arī GoPro Awards apbalvošanu, kuras ietvaros labāko video autori var saņemt naudas prēmijas. GoPro apgalvo, ka vienīgais video piedalīšanās priekšnosacījums ir uzņemšana ar GoPro video kameru. Saturs var būt traks, sportisks triks, bet tikpat labi tas var būt arī interesants sveiciens dzimšanas dienā.

    ReklāmaAdvertisement

    Par veiksmīgu fotogrāfiju GoPro var tev samaksāt 500 dolārus, par neapstrādātu video – 1000 dolārus, bet par izveidotu filmiņu pat 5000 dolārus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    16.10.2015 11:58

    Tas taču ir telekanāliem! Neviens privātais tak nepirks video, kā es braucu ar velo, vai krītu no šūpolēm. Tas ir tiem raidījumiem, kas pliki laiž jūtūbi un (pēc pašu domām) ļoti asprātīgi komentē.

    Reklāma