Web Analytics
More
    Reklāma

    LG 2015. gadā pasaulē dubultos OLED televizoru piedāvājumu

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG), kas ir pasaulē pirmais 4K OLED televizoru ražotājs, nākamnedēļ izstādē IFA 2015 Berlīnē prezentēs četrus jaunus OLED televizorus. Starp šiem televizoriem būs pasaulē pirmie 4K augsta dinamiskā diapazona (HDR) OLED televizori (modeļi 65/55EF9500 un 55EG9200) un izliekts OLED televizors (modelis 55EG9100).

    LG izstrādātā un nozarē vadošā OLED ekrānu tehnoloģija nodrošina absolūti precīzu melna toņa attēlošanu, tādējādi padarot tos ideāli piemērotus HDR saturam. OLED televizori spēj nodrošināt nepieciešamo HDR apgaismojuma diapazonu ar zemāku maksimālo gaišumu, tādējādi piedāvājot nevainojamu un būtiski ērtāku skatīšanās pieredzi. Turklāt LG OLED televizori ar HDR satura attēlošanas iespējām nodrošina patērētājiem iespēju skatīties HDR saturu gan no straumēšanas, gan ārējiem avotiem.

    Reklāma

    Iedvesmojoties no LG Art Slim dizaina filozofijas, jaunajiem OLED televizoriem ir gandrīz neredzams rāmis, jo sevišķi modeļos EG9200 un EG9100, kur rāmja biezums plānākajā vietā ir vien 4,8mm, kas ir plānāks nekā vairumam viedtālruņu. Caurspīdīgais televizora statīvs uzlabo skatīšanās pieredzi, samazinot vizuālos traucējumus ap ekrānu.

    Visi LG 4K OLED televizori ir aprīkoti ar webOS 2.0. Pateicoties uzlabotajai lietotāju saskarnei un modernajām funkcijām, webOS 2.0 padara darbošanos ar Smart TV vienkāršāku, vieglāku un intuitīvāku. Turklāt LG 4K OLED televizoru skaļruņi ir izstrādāti sadarbībā ar audio nozares līderi Harman/Kardon, lai nodrošinātu nevainojamu skaņas kvalitāti.

    Ar paplašināto 2015. gada OLED televizoru modeļu klāstu, kas ietver deviņus dažāda izmēra un tipa modeļus, LG demonstrē savu apņemšanos padarīt OLED nepārspējamo skatīšanās pieredzi pieejamu arvien vairāk patērētājiem.

    IFA 2015 apmeklētāji varēs iepazīties ar OLED televizoru modeļiem LG stendā Messe Berlin 18. zālē no 4. līdz 9. septembrim.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    27.08.2015 14:37

    >Caurspīdīgais televizora statīvs uzlabo skatīšanās pieredzi

    :))

    smieklīgāk, protams, ir tas ka ir cilvēki kuri tam pa īstam noticēs.

    27.08.2015 14:39
    Reply to  x

    Tu gribi teikt, ka televizora dizainam nav nekādas nozīmes?

    x
    27.08.2015 14:46

    protams, ir.

    var taču dizaina vārdā novietot portus sazincik neērti, pakļaut funkcionalitāti izskatam.
    var pārdot sūdīgu shēmtehniku ar lētākajiem uzbriestošajiem kondiķiem, kas iepakoti dizainera veidotā korpusā.

    tāpēc neviens nenoliegs, ka mūsdienās dizainam ir ļoti liela nozīme.

    27.08.2015 14:47
    Reply to  x

    Televizora gadījumā dizains > funkcionalitāte (portu novietojums). Portiem tu pielien klāt pieslēdzot ierīci un varbūt vēl pēc gada, bet tam aparātam jāskatās virsū katru dienu. Par lētām komponentēm gan viss skaidrs, tādas neviens negrib par savu naudu pirktā produktā.

    Raimis
    27.08.2015 18:25

    Gribu 55” 4k OLED televizoru. Zem 1000eiro. :) Pēc cik gadiem tas varētu būt iespējams? :D

    Reklāma