Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony strādā pie jaunas Android viedierīču saskarnes, piedāvā to izmēģināt

    Jaunākie raksti

    Sony izceļas Android ražotāju vidū ar minimālistisku pieeju viedierīču saskarnes pielāgojumiem, bet arvien biežāk izskan pārmetumi, ka Xperia viedierīcēs netiek uzstādīti papildus sensori, kas atrodami Samsung, Huawei un citu konkurentu viedierīcēs. Tāpat nākas atzīt, ka Xperia saskarne ir pamatīgi novecojusi, kaut tā ieguva pāris jaunas dizaina nianses kopā ar Lollipop jauninājumu saņemšanu Xperia Z sērijai.

    Jau šomēnes daži laimīgie varēs savos Android viedtālruņos izmēģināt jaunu Xperia saskarni. Pagaidām tiek plānots, ka tikai Xperia Z3 īpašnieki varēs viedtālruņos uzstādīt beta stadijā esošu jauno saskarni, Xperia Z3 Compact modeļiem tā nebūs pieejama. Xperia saskarnes izmēģināšana norisināsies no 27. jūlija līdz 13. septembrim.

    Reklāma

    Sony norāda, ka Xperia saskarnes uzstādīšanas dzēsīs visu viedtālruņa saturu, tāpēc būtu ieteicams izveidot datu rezerves kopiju. Pēc izmēģināšanas lietotāji varēs atgriezties pie vecās Xperia saskarnes.

    Pagaidām nav skaidrs kuras ierīces pirmās tiks pie jaunā Xperia saskarnes izskata. Tika baumots, ka vēl šajā gadā gaidāms Xperia Z5 modelis ne pārāk veiksmīgo Xperia Z4 un Xperia Z3+ modeļu vietā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma