Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft WiFi varētu drīzumā nodrošināt vienkāršu pieslēgšanos internetam visā pasaulē

    Jaunākie raksti

    Tiek baumots, ka Microsoft šobrīd veidojot jaunu servisu ar nosaukumu Microsoft WiFi, turklāt baumas daļēji apstiprināja microsoftwifi.com mājaslapa, kas gan šobrīd vairs nav pieejama. Microsoft WiFi tiek raksturots kā bezvadu interneta serviss ar vienkāršotu pieslēgšanos tīmeklim, turklāt serviss tiks nodrošināts visā pasaulē.

    Microsoft jau paspējuši sniegt apstiprinājumu Microsoft WiFi servisa ieviešanas plāniem. Microsoft plāno miljoniem lietotāju visā pasaulē nodrošināt pieeju bezvadu internetam, un pieslēgšanās tam paredzēta pilnīgi bez lietotāja iejaukšanās. Microsoft grasās drīzumā izziņotu visu informāciju par jauno Microsoft WiFi servisu un tā cenām.

    Reklāma

    Zināms, ka Microsoft WiFi būs ierīcēs uzstādāma lietotne, kas rūpēsies par piekļuvi internetam. Microsoft WiFi lietotnes nonāks Windows, Mac, Android, iOS un Windows Phone operētājsistēmās. Microsoft WiFi pamatideja balstās uz datubāzes uzturēšanu, lai ceļojot nenāktos katru reizi vadīt dažādās formās savu e-pastu vai mobilā tālruņa numuru piekļūšanai pie bezvadu tīmekļa. Microsoft WiFi lietotne veiks automātisku savienojumu ar tuvumā esošajiem piekļuves punktiem.

    Diemžēl iesākumā Microsoft WiFi serviss būs pieejams tikai retajam. Pie Microsoft WiFi iespējām tiks aktīvie Skype WiFi un Microsoft Office 365 for Enterprise lietotāji, kā arī speciālu ielūgumu saņēmēji. Microsoft WiFi būs maksas serviss un tas nodrošinās nepieciešamo pieslēgšanās informāciju par 10 miljoniem piekļuves punktiem 130 pasaules valstīs.

    microsoft_wifi

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma