Web Analytics
More
    Reklāma

    Google varētu apsolīt Nexus ierīcēm atjauninājumus divu gadu garumā

    Jaunākie raksti

    Šobrīd Nexus viedierīču īpašnieki var tikai minēt, cik ilgu laiku Google grasās piedāvāt jaunākās operētājsistēmas versijas Nexus modeļiem. Situācijai būtu jāmainās līdz ar Android M izziņošanu. Saņemtas norādes, ka līdz ar jaunajās Android M operētājsistēmas iznākšanu Google skaidri nospraudīs Android operētājsistēmas jauninājumu saņemšanu Nexus viedierīcēm. Android M izziņošana tiek gaidīta jau šonedēļ (28. un 29. maijs) Google I/O konferences ietvaros.

    Visai negaidītas problēmas radās ar Samsung Galaxy Nexus, kas tika pamests pie Android 4.3 Jelly Bean versijas, to skaidrojot ar it kā nesaderīgu procesoru. Android 4.4 KitKat it kā vēl ietilpa teorētiski nospraustajā 18 mēnešu atjaunināšanas plānā, tomēr uz Samsung Galaxy Nexus tas netika attiecināts.

    Reklāma

    Android aktuālā versija Lollipop tika izlaista pirms pieciem mēnešiem un tā tikai tagad pietuvojusies 10% atzīmei, kas nav uzskatāms par labu sniegumu. Zināms, ka Google grasās jau tuvāko dienu laikā izziņot nākamo Android operētājsistēmas versiju un tās nosaukums sāksies ar “M”. Google I/O 2015 konferences dienaskārtībā bija norādīta iepazīstināšana ar Android M, bet īsi pēc tam dienaskārtība izņemta no Google I/O 2015 konferences mājaslapas. Zināms, ka Android M turpinās Android Lollipop iesākto, apvienojot vienā ierīcē darbam un privātajām vajadzībām nepieciešamās iespējas.

    Ziņa it kā ir laba nākotnes Nexus modeļiem, tomēr tā no Android jauninājumu saraksta varētu izslēgt Nexus 4, Nexus 10 un Nexus 7 2012, kas pat pie Android M varētu netikt. Nexus 7 2013 vajadzētu saņemt sistēmas jauninājumus līdz šī gada rudenim, Nexus 5 būtu nodrošināts ar jauninājumiem vēl vismaz gadu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma