Web Analytics
More
    Reklāma

    BitTorrent saziņas rīks Bleep nonāk pie Android un iOS lietotājiem

    Jaunākie raksti

    BitTorrent jau kādu mirkli atpakaļ solīja izlaist saziņas rīku Bleep. Bleep nedarbinās serveri, programmas darbības ideja būs līdzvērtīga esošajiem P2P risinājumiem. BitTorrent apgalvo, ka Bleep nevāks un tehnoloģija nemaz neļauj vākt lietotāju datus. Lai arī Bleep ir P2P risinājums, tomēr otrs cilvēks saņems ziņu arī tad, ja ziņas nosūtīšanas brīdī viņš atrodas bezsaistē.

    Iepriekš ziņojām, ka BitTorrent Bleep programmatūra bija uzstādāma tikai Windows 7 un Windows 8 galddatoros, bet tagad Bleep nonācis arī mobilajās operētājsistēmās (saites pie Avota raksta lejasdaļā), kur arī tam ir īstā vieta. Bleep iestrādāta Snapchat-veidīga iespēj nosūtīt ziņu ar derīguma termiņu, pēc kura ziņa tiks dzēsta. Bleep pieļaus šādas ziņas ekrānkopijas uzņemšanu, bet tiks slēpta informācija par ziņas sūtītāju (skat. attēlu zemāk).

    Reklāma

    BitTorrent Bleep apcirkņos ir arī šifrētu balss zvanu veikšana. Bleep lietošanu var uzsākt tikai izvēloties savu lietotāja vārdu, nekāda sensitīva informācija par sevi nebūs jāsniedz.

    Bleep_Now_Public

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Čatrulete
    17.05.2015 21:34

    Whatsapp, Telegram, Viber, Facebook Messenger. Tagad šis. Bardaks.

    Reklāma