Web Analytics
More
    Reklāma

    Cyanogen apstiprina partnerību ar Microsoft

    Jaunākie raksti

    Cyanogen vakar oficiāli atklāja, ka turpmāk tā partneris būs Microsoft un varam gaidīt, ka Cyanogen būvējumos tiks iekļautas Microsoft veidotās lietotnes. Līdzvērtīgu vienošanos Microsoft jau iepriekš panāca ar Samsung un rezultāts skatāms Galaxy S6 and Galaxy S6 edge modeļos, kas aprīkoti ar Microsoft lietotnēm jau rūpnīcā.

    Paziņojumā Cyanogen norāda, ka savos operētājsistēmu pielāgojumos iekļaus vairākus Microsoft servisus un lietotnes. To skaitā būs saziņas, produktivitātes un mākoņdatu lietotnes. Cyanogen izmantos Bing meklēšanas servisu, Skype, OneDrive, OneNote, Outlook un Microsoft Office.

    Reklāma

    Cyanogen veidotie Android operētājsistēmas pielāgojumi lietotāju atzinību guvuši ar savu tīro saskarni, ātro darbību un pārdomātām papildus iespējām. Cerams, ka uz tā fona Microsoft lietotnes neizskatīsies kā lieka programmatūra, kas tiek uzspiesta lietotājam. Cyanogen paziņojumā uzsver, ka visas Microsoft lietotnes būs atinstalējamas, ja lietotājs tās nevēlēsies izmantot.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    17.04.2015 12:14

    Nav īsti skaidrs, kāpēc 90% lietotāju brutalis vajadzētu uz telefona ofisu…kur ir tie .doc un .xls faili internetā (es nedomāju, ka kāds izmanto telefonu to radīšanai) ?
    Gadās protams, ka kāds dīvainis vienu rindkopu teksta kļūdas dēļ uzraksta wordā, kaut arī loģiskāk būtu iztikt bez worda. Vēl vairāk kretinē gadījumi, kad exceli izmanto nevis tam, kam tas domāts, bet lai uzrakstīti tekstu tabulas veidā. Tātad, ja neņem vērā atsevišķas anomālijas, cilvēki ar šiem formātiem nesaskaras (atvainojiet, ka neaplūkoju .ppt) un Ofisu mierīgi varēt atstāt kā instalējamu pēc vajadzības.

    laikam jau tur ir kautkāda MS fiška, ka nepielūdzamā statistika smuki aug, sak, esam līderi tādos segmentos un šitādos šķērsgriezumos.

    17.04.2015 13:43
    Reply to  x

    Domājams, ka tādā veidā M$ radina lietotājus pie saviem produktiem, jo kā gan tie ieraudzīs, atradīs M$ Office, ja tas nebūs telefonā? Speciāli jau neviens nemeklēs…

    Tieši to pašu dara BlackBerry, piedāvājot savus servisus Android un iOS. Vairāk cilvēki redz BB, BB servisus, varbūt kāds pat nopērk BB telefonu.

    Tā ir prasta reklāma.

    P.
    17.04.2015 13:50

    Haha, te nu bija cīņa par Android “atvērtību”…
    Bet patiesībā, GSMARENA komentāros bija infa, ka pēc noklusējuma Cyanogen OS Microsoft lietotnes pagaidām nebūs iekļautas.

    17.04.2015 14:02
    Reply to  P.

    Droši vien ar CM 12 un 12.1 nekāds MS klāt nelīdīs, bet gan jau pēc kādiem pāris mēnešiem, pusgada būs arī MS klāt kā likts. Ar Samsung tās lietas nodarīja ļoti veikli.

    PI.
    17.04.2015 19:48
    Reply to  P.

    Nezināju, ka lietotājprogrammatūras iekļaušana operētājsistēmā no šodienas skaitoties OS noslēgšana.

    Kristaps Lācis
    20.04.2015 09:45
    Reply to  P.

    Cyanogen OS un Cyanogen MOD – divas atšķirīgas lietas. Ja es pareizi saprotu, CMOD joprojām būs tīrs un brīvs, nolādējams un modojams. COS būs svaigiem mobteliem ar mazmīkstā servisiem.

    Raimonds Talcis
    17.04.2015 15:54

    Lai slēdz līgumus ar ko grib ja tas tik palīdz kompānijai attīstīt savus produktus. Tai pat laikā lai atstāj lietotājam iespēju izdzēst programmu ja viņam tā nav vajadzīga.

    Reklāma