Web Analytics
More
    Reklāma

    Atlikušas tikai 3 dienas, lai pieteiktos Rietumu Fintech Challenge un pretendētu uz 5000 eiro balvu

    Jaunākie raksti

    Tikai 3 dienas palikušas, lai pieteiktos Rietumu Fintech Challenge by TechHub Academy konkursā stārtapiem, kas veido produktu vai pakalpojumu finanšu sektorā! Konkurss notiks 28.aprīlī un izvēlētajiem dalībniekiem piedāvās iespēju saņemt individuālas biznesa konsultācijas, prezentēt savu ideju žūrijai, kā arī cīnīties par galveno balvu – 5000€ no konkursa galvenā partnera Rietumu bankas. Pieteikšanās gala termiņš ir 3. aprīlis.

    Mūsdienās nepieciešamība pēc jauniem veidiem, kā stiprināt biznesu, turpina pieaugt, un ikkatra nozare meklē risinājumus, kas problēmsituācijas atrisinās ātrāk, efektīvāk un inovatīvāk. Šī tendence iet roku rokā arī ar finanšu sektoru, un tādi stārtapi kā TransferWise (Igaunija) un Holvi (Somija) ir pierādījuši, ka reģionā ir gana daudz ideju, kas piedāvā uzlabot sektora darbību. Rietumu Fintech konkurss nu meklē jaunos nākotnes spēlētājus – ja attīsti pakalpojumu vai produktu, kas mainīs to, kā rīkojamies ar naudu, esi drosmīgs un piesakies! Tostarp Tu vari pieteikties konkursā, neskatoties uz to, kādā fāzē pašlaik atrodas Tavs stārtaps – pašā sākumā vai jau izaugsmes stadijā!

    Reklāma

    Konkurss parūpēsies par Tavām zināšanām, piedāvājot augstākās klases mentorus ar pieredzi finanšu un banku sektorā, stārtapos un uzņēmējdarbībā. Starp viņiem ir Rojs Vella, Vella Ventures Ltd. vadītājs un Stenfordas Biznesa skolas absolvents. Savas karjeras laikā Rojs ir ieguvis pieredzi uzņēmējdarbībā un investīciju piesaistē, palīdzot radīt un pārvaldīt dažādus digitālus produktus un pakalpojumus, izveidot veiksmīgas komandas un attīstīt peļņu nesošus starptautiskus biznesus. Citi mentori ir Jevgēņijs Djugajevs (Rietumu bankas viceprezidents), Viesturs Sosārs (Real Sound Lab vadītājs un biznesa eņģelis), Aigars Mačiņš (Microsoft tehnoloģiju evaņģēlists) , Kārlis Andersons (Eegloo business lab biznesa attīstības vadītājs), Jevgēņijs Kazanins (Bondora mārketinga vadītājs) un citi. Uzklausi padomus un pilnveido sava produkta kvalitāti – vienas dienas laikā Tu varēsi izaicināt ne tikai pārējos dalībniekus, bet arī sevi pašu, lai pārbaudītu gatavību izpildīt to, kas ir solīts.

    Konkursa beigās notiks piču jeb biznesa ideju prezentācijas žūrijai, ļaujot dalībniekiem demonstrēt dienas laikā gūto izaugsmi, ambīcijas un produkta vai kalpojuma konkurētspēju. Turklāt stārtapi cīnīsies arī par galveno balvu 5000€, ko uzvarētājam pasniegs Rietumu banka. Starp žūrijas pārstāvjiem ir Rojs Vella, Renats Lokomets (Rietumu bankas vecākais viceprezidents), Māris Daģis (Sellfy līdzdibinātājs un vadītājs) un Brendons Mērfijs (Rietumu bankas valdes loceklis). Saņem lielisku grūdienu, lai paceltos augstāk un sasniegtu jaunas virsotnes – dzīve ir pārāk īsa, lai Tu nedarītu to, kas ir Tev svarīgs!

    Rietumu Fintech Challenge by TechHub Academy organizētājs ir nodibinājums TechHub Riga, pirmā un lielākā IT un tehnoloģiju jauno uzņēmumu koprades telpa, kur ikdienā strādā vairāk nekā 30 stārtapu un kas regulāri rīko tādus ar uzņēmējdarbību, tehnoloģijām un stārtapiem saistītus pasākumus kā ikmēneša Mītapi un TechHub Stārtapu Akadēmija.

    Rietumu Fintech Challenge by TechHub Academy galvenie partneri ir Rietumu Banka – vadošā Latvijas banka ar vietējo privāto kapitālu, kas specializējas biznesa un privāto kapitālu apkalpošanā. Rietumu Banka sniedz pilnu mūsdienu finanšu pakalpojumu spektru, tai skaitā veic klientu biznesa organizāciju interneta vidē. Rietumu Banka organizē reģiona lielāko starptautisko elektroniskās komercijas konferenci eCom21.

    Konkurss notiek sadarbībā ar Microsoft, LatBAN, Labs of Latvia un Latvijas Garantiju aģentūru programmas ‘Atbalsts iesācējuzņēmumu apmācību un semināru rīkošanai’ ietvaros.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma