Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple pagaidām nevar izvairīties no sadarbības ar Intel

    Jaunākie raksti

    Business Insider intervijā ar Intel finanšu direktoru Steisiju Smitu (Stacy J. Smith) apspriestas tēmas par Apple atkarību no Intel, kā arī iespējamiem turpmākajiem scenārijiem. Gandrīz desmit gadus atpakaļ noslēdzās Apple veidoto PowerPC procesoru ēra un Apple pārgāja uz Intel veidotu procesoru izmantošanu.

    Intervijā norādīts, ka, visticamāk, Apple grasās nākotnē atsākt savu procesoru veidošanu un izstrādāšanu, bet ražošana tiks uzticēta kādam esošam procesoru ražotājam. Līdzīgi Apple rīkojas ar saviem A sērijas mobilajiem procesoriem, tos šobrīd ražo Samsung. Nevar noliegt, ka Intel visu laiku veido labus un lieliskus procesorus, ko Apple nespēs tik vienkārši aizstāt ar pašu veidotiem procesoriem. Tiek baumots, ka Apple varētu nogaidīt līdz ARM arhitektūra vēl nedaudz paaugas un tad uz ARM bāzes veidot savu produkciju.

    Reklāma

    Apple neapmierinot Intel kavēšanās dažos procesoru segmentos. Apple jau kādu laiku strādājot pie vēl plānāka MacBook Air izveides, bet to it kā pabojājis Intel, neizlaižot atbilstošu procesoru. Visticamāk, Apple plānos ir aizstāt ar savu produkciju Intel procesorus, kas paredzēti minimāliem enerģijas tēriņiem, bet tiem arī nebūtu jānodrošina milzīga veiktspēja.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    10.02.2015 17:46

    Nēēēē, tā būs nāve hackinošiem… :/

    Reklāma