Web Analytics
More
    Reklāma

    Office 2016 datoriem paredzētā versija nāks klajā jau šogad

    Jaunākie raksti

    Papildus Windows 10 jaunumiem, Microsoft pastāstījuši arī par gaidāmo biroja programmu paketi Office 2016, kura klajā nāks jau tuvākajā laikā. Kā informēja Microsoft Office nodaļas vadītāja Džūlija Vaita (Julia White) – „Mēs pastāstīsim jaunāko informāciju par Office 2016 tuvāko mēnešu laikā, bet jaunais Office 2016 noteikti saglabās jau zināmo lietotājiem darba vidi, kura ērta izmantošai personālajos dators ar klaviatūru un peli. Mēs gaidām, ka Office 2016 kļūs pieejama klientiem jau gada otrajā pusē”.

    Pagaidām gan Microsoft klusē par jaunajām funkcijām, kuras būs atrodamas Office 2016 versijā, ir tikai zināms, ka programmas iegūs nedaudz tumšāku vizuālā noformējuma variantu, kā arī personālo digitālo palīgu. Būs arī izmaiņas un jaunas funkcijas, taču kopumā Office 2016 izskats un darbības principi būs identiski tiem, kuri ir Office 2013 pakotnei.

    Reklāma

    Nopietns solis uz priekšu būs speciālā skārienjūtīgā Office 2016 versija, kura būs lietojama kopā ar Windows 10. Tajā parādīsies vesela WinRT aplikāciju kolekcija, kuras paredzētas darbam planšetdatoru, viedtālruņu un Xbox vidē. Word, Excel, PowerPoint, OneNote un Outlook versijas, kuras paredzētas pilnībā skārienjūtīgai vadībai, būs pieejamas nākamajā Windows OS versijā.

    Jau tuvāko nedēļu laikā klajā nāks Windows 10 videi paredzētā Office 2016 nepilnā versija, bet pēc zināma laika perioda parādīsies arī pilnā Windows 10 vides versija. Tās saskarne būs ļoti līdzīga tai, kuru jau ir saņēmusi Office versija iOS videi, taču Microsoft to vēl speciāli adaptēs arī darbam ar irbuli. Rezultāts varētu būt visai ērts un patīkams. Arī Outlook klients būs izveidots speciālā universālā versijā, kuru varēs lietot kā Windows 10 tā arī Xbox One vidē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma