Web Analytics
More
    Reklāma

    CES 2015 iekārojamāko viedo pulksteni veidojis autoražotājs

    Jaunākie raksti

    LG un Audi kopīgiem spēkiem izveidojuši CES 2015 iekārojamāko viedo pulksteni. Diemžēl Audi paziņojis, ka pulkstenis ir tikai prototips un diez vai tas šādā izskatā un saturā nonāks ražošanā. Drīzāk iespējams, ka šoriez parādīta LG vēlme un spējas veidot augstvērtīgus valkājamos gadžetus, jo iepriekšējie LG viedie pulksteņi tika pamatoti lamāti par to izskatu un plastmasīgumu.

    Interesanti, ka LG un Audi kopdarbs nav saņēmis Android Wear operētājsistēmu, bet gan LG Open webOS. WebOS ir operētājsistēma, ko pasen izveidoja Palm. WebOS operētājsistēma redzama Palm veidotajos Pre viedtālruņos (tos ražoja ap 2009. gadu), kā arī tā darbina dažādas viedās ierīces, kuru skaitā ir arī televizori. 2010. gadā Palm iegādājās HP, bet jau 2012. gadā WebOS tika padarīta par atvērtā koda operētājsistēmu.

    Reklāma

    LG un Audi veidotais pulkstenis ir aizguvis Džeimsam Bondam piestāvošu ideju par automašīnas iedarbināšanu ar pulksteņa palīdzību. Vērīgi ļaudis pulksteņa iestatījumos atraduši sadaļu Sounds, kas varētu nozīmēt, ka nākotnē LG pulksteņos tiks iebūvēts skaļrunis.

    LG Audi Smartwatch 1 LG Audi Smartwatch 2 LG Audi Smartwatch 4

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    arvix
    09.01.2015 12:49

    Šo es varētu pat nopirkt :) jo šis vismaz pēc pulsteņa izskatās.

    LOOK
    09.01.2015 14:04

    Dizains ir labākais kas viedajiem ir redzēts. Tas ir pat ļoti labi, ka nav pārāk futuristisks, kā tās nike sprādzes. Ja baterija turētu vismaz nedēļu, jau varētu domāt par izmantošanu sadzīvē.

    Reklāma