Web Analytics
More
    Reklāma

    LG, iespējams, atgriežas pie Windows Phone platformas

    Jaunākie raksti

    Kompānija LG Electronics varētu atgriezties pie Windows Phone platformas viedtālruņu ražošanas. Šādu pieņēmumu izsaka reklāmas tīkls AdDuplex, kurš pastāvīgi seko dažādām aktivitātēm, siastītām ar Windows platformas elektronikas ierīcēm.

    Šis serviss publicē reklāmas aktivitāšu statistiku un informāciju par to, kādas Windows platformas ierīces tiek lietotas interneta pārlūkošanai. Pēdējā statistikas porcijā ir parādījusies ierīce, kurai dots nosaukums LG VW820, un tā ir aprīkota ar 854 x 480 izšķirtspējas, 4,7 collu diagonāles ekrānu. Pagaidām ierīce uzrāda interneta aktivitāti tikai no Dienvidkorejas. Tas netieši norāda uz to, ka visticamāk LG testē kādu jaunu viedtālruņa modeli ar Windows Phone operētājsistēmu. Telefons ir vidējās vai budžeta klases cenu kategorijas.

    Reklāma

    Tāpat šajā AdDuplex atskaitē redzams, ka vismaz pagaidām pati populārākā Windows Phone platformas iekārta ir un paliek Nokia Lumia 520 ar 25,4% apjoma, un tai seko Nokia Lumia 630 (8,1%) un trešajā vietā ir Nokia Lumia 625 (7,3%). Tāpat ir redzams, ka pirmo desmitnieku ir pametusi ilgu laiku populārā Lumia 800 un tās vietā ienākusi Lumia 635 (3,1%).

    Kopumā WP ražotāju starpa neviens vēl arvien nevar pietuvoties Nokia (tagad Microsoft), kurai pieder 95,51% no kopējās tirgus daļas. Vismaz kaut cik nozīmīgi šajā laukā vēl izskatās HTC (2,76%), Samsung (0,98%) un Huawei (0,54%).

    sm.image_thumb.600

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma