Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung slēdz Londonas veikalu

    Jaunākie raksti

    Nevienam nav noslēpums, ka Samsung ik pa laikam cenšas kopēt Apple, bet ne vienmēr tas izdodas veiksmīgi. Kārtējo nelielo cīņu Samsung zaudējis ar finansiāli neveiksmīgajiem Samsung Experience veikaliem. Tikko slēgts prestižais Londonas Samsung mazumtridzniecības veikals, jo tas nekādi nespēja attaisnot savu pastāvēšanu.

    Londonas veikals bija lielākais un prestižākais Samsung bastions Eiropā. Lielbritānijā šobrīd darbojas vēl deviņi Samsung Experience veikali, bet tie nav tik grandiozi, kāds bija slēgtais Londonas veikals. Samsung sola, ka pārējo deviņu veikalu darbību šis notikums neietekmēs.

    Reklāma

    Pēdējos mēnešos norit milzīgi Samsung mobilo viedierīču divīzijas restrukturizācijas darbi. No darba atlaisti vadoši darbinieki, ražotājs samazinājis savu viedtālruņu modeļu izveides plānus par 30%. Tiešsaistes tirdzniecība ātri pārņem ne tikai Ķīnu un Indiju, bet arī konservatīvā Eiropa izvēlas saņemt paciņu pie mājas durvīm, nevis nīkt lielu veikalu burzmā.

    Samsungs-Flagship1

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    26.12.2014 18:15

    Šādi veikali ļauj apskatīt un aptaustīt preci. Pirkt protams lētāk ir net bodē. Aprēķināt reprezentatīva veikala lietderību ir ļoti grūti, jo biežāk prece tiek pirkta citur, taču ja prece nebūtu apskatāma dabā, iespējams to pirktu daudz mazāk. Nešaubos ka samsung to zina, iespējams preču demo tiek pārvirzīts uz dīleru pleciem.

    26.12.2014 19:44
    Reply to  LOOK

    Aha, es bieži vien izmantoju plašo Elkor preču piedāvājumu, lai dzīvē iepazītos ar visiem jaunajiem TV vai citiem gadžetiem. Paskatos kā tas viss izskatās un darbojas dabā, un tad nopērku citviet, ja Elkor cena neapmierina. Tiesa, fotokamera man lētākā sanāca tajā pašā Elkor.

    LOOK
    26.12.2014 20:42

    Par cik Elkors nav preču ražotājs un pat ne ekskluzīvs pārstāvis kādam ražotājam, tad pie viņiem apskatoties, bet nopērkot citur ir “garām kasei”. Samsung veikala gadījumā viss nonāk ražotāja maciņā, lai kur arī pirktu (kamēr klients nepāriet pie cita zīmola).

    Artis Abols
    27.12.2014 13:42

    Nianse tik tā, ka Apple daudz ko pārdod savos reperezentācijas veikalos, bet šeit šķiet, ka Samsung nepārdod.

    Reklāma