Web Analytics
More
    Reklāma

    Lenovo veidotais Xiaomi konkurent-zīmols sauksies Fancy Maker

    Jaunākie raksti

    Pirms pāris mēnešiem ziņojām, ka Lenovo grasās likt priekšā kāju Xiaomi ar līdzīgas idejas viedtālruņu zīmolu. Jaunais Lenovo paspārnē esošais uzņēmums ražos konkurētspējīgus viedtālruņus un tos tirgos tiešsaistē, gluži kā Xiaomi. Tagad Lenovo atklājis, ka zīmola nosaukums būs Fancy Maker un tas oficiāli uzsāks darbību 2015. gada 1. aprīlī.

    Lenovo pērk un veido viedierīču ražotājus, lai iespiestos dažādu valstu tik atšķirīgajos tirgos. ASV tirgus iekarošanai nācās iegādāties Motorola. Āzijas budžeta klases viedtālruņu ražotāju – superzvaigzni Xiaomi nebūs tik vienkārši pārspēt ar Fancy Maker, lai arī nosaukums ļoti atgādina Moto Maker. Moto Maker serviss piedāvā pielāgot Motorola veidoto viedtālruņu izskatu. Iespējams, ka arī Fancy Maker grasās veidota kādus vienkāršus viedtālruņu pielāgojumus. Tie noteikti nebūs Motorola līmeņa pielāgojumi ar koka aizmugures noformējumu un gravējumiem, bet drīzāk varam gaidīt krāsainus, nomaināmus vāciņus kā Moto G gadījumā.

    Reklāma

    Xiaomi savus panākumus nodrošina ar ierobežotu pieejamo viedtālruņu skaitu. Ik pa laikam Xiaomi uzstāda kārtējo rekordu, pāris sekundēs izpārdodot visu noliktavu tukšu. Tāpat Xiaomi biznesa modelis paredz iepriekš neizziņotu pārdošanas akciju veidošanu. Tas viss kopā nodrošina sociālo tīmekļu pārpludināšanu ar Xiaomi jaunumiem un tādā veidā uzņēmums iegūst popularitāti un bezmaksas reklāmu. Iespējams, ka Lenovo ar Fancy Maker grasās iet līdzīgu ceļu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma