Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi Mi5 modeli prezentēs CES ietvaros janvārī

    Jaunākie raksti

    Xiaomi pēdējā laikā pamatīgi pastrādājuši. Tiek pat pieļauts, ka Xiaomi tuvāko gadu laikā kļūs par viedtālruņu tirgus līderi. Iepriekš ziņojām, ka Xiaomi sasniedzis pasaules viedtālruņu ražotāju TOP3. Xiaomi ir dibināts 2010. gadā un iesākumā iemantoja MIUI Android operētājsistēmas pielāgotāja godu. Jau gadu vēlāk Xiaomi ķērās paši pie savs viedtālruņa izstrādes un šobrīd Xiaomi uzskatāms par milzīgu tirgus spēlētāju. Tiek runāts, ka Xiaomi panākumi no austrumu tirgiem izspieda Sony lētos viedtālruņus, kā arī Xiaomi ir pārņēmis gandrīz visu HTC nišu lētāko modeļu tirgū.

    Tiek baumots, ka Xiaomi ir gatavi vest jaunāko Xiaomi Mi5 flagmani uz CES (Consumer Electronics Show) jau nākamā gada janvāra sākumā. CES pievilina daudzus ražotājus, pat tos, kuri oficiāli netiek pārstāvēti ASV. Economic Daily News min, ka Xiaomi ar šo soli varētu sevi pietiek ASV tirgū kā vienu no jauniem un ļoti spēcīgiem konkurentiem.

    Reklāma

    Vēl aprīlī Xiaomi plānoja aptvert lielu pasaules daļu un piegādāt savus viedtālruņus Indijā, Brazīlijā, Krievijā, Meksikā, Malaizijā, Filipīnās, Indonēzijā, Taizemē, Vjetnamā un arī Turcijā. Dažās valstīs Xiaomi jau ir paspējis uzsāk oficiālu tirdzniecību, bet tiek norādīts, ka dažas pārējās valstis ne šogad, ne arī nākamajā gadā var nesagaidīt Xiaomi. Par ieiešanu ASV iepriekš pat netika baumots.

    Ķīnas tehnoloģiju milzim Lenovo nācās iegādāties Motorola, lai pienācīgi ieietu ASV un Eiropas tirgos.

    Par Xiaomi Mi5 modeli šobrīd tiek baumots tikai tas, ka 5.7 collu viedtālrunis saņems QHD izšķirtspēju, Snapdragon 810 procesoru un 20.7 megapikseļu kameru no Sony. Xiaomi Mi5 cena plānota ap $325 Ķīnā un nedaudz dārgāk ASV.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma