Web Analytics
More
    Reklāma

    Tiks attīstīta lietotāju līdzdalība Apple Maps veidošanā

    Jaunākie raksti

    Apple beidzot grasās kaut nedaudz sakopt savu Maps lietotni iOS un OS X operētājsistēmām, vismaz par to liecina darba sludinājumi uzņēmuma māja lapā.

    Šobrīd Apple ne pārāk uzticas lietotāju sniegtajai informācijai, kas palīdzētu attīstīt un uzlabot Maps darbību. Lietotājs var tikai nospiest pogu “Report a problem”, lai piedalītos Maps uzlabošanā. Tiesa, “Report a problem” šobrīd ir uzlabota, bet tāpat Apple Maps pamatīgi atpaliek no Google karšu sniegtajām iespējām un lietotāju līdzdalības.

    Reklāma

    Izskatās, ka Apple grasās iet to pašu ceļu, ko šobrīd varam vērot Google karšu un Waze sadarbībā. Sadarbība ar Waze ir lieliska iespēja sniegt informāciju autovadītājiem reālā laika režīmā. Waze lietotāju sniegtos pūļpakalpojuma ziņojumus par negadījumiem un sastrēgumiem novērtē miljoniem lietotāju visā pasaulē. Turklāt Apple vēlas papildināt Apple Maps darbību ar Siri un Passbook papildiespējām.

    Tieši lietotāju iesaiste un arī informācijas sniegšana autovadītājiem reālā laika režīmā lēnām, bet būtiski uzlabotu Apple Maps konkurētspēju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma