Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows Server 2003 tehniskajam atbalstam pienāk beigas

    Jaunākie raksti

    Microsoft veiksmīgi atkratījušies no mūžsenās, un trakoti populārās Windows XP operētājsistēmas, vai vismaz tās tālāka tehniskā atbalsta un atjauninājumiem, tagad to pašu gatavojas veikt ar serveru analogu Windows Server 2003. Patiesībā nekā slikta jau tur nav, un viss ir tikai loģiski, jo laikam jau neviens ražotājs nevar vienlaikus uzturēt sazin cik OS variantus un tikai tāpēc, ka cilvēkiem tā patīk. Tāpēc ir skaidri zināms, ka Windows Server 2003 tehniskais atbalsts beigsies 2015. gada 14. jūnijā.

    Microsoft jau sākuši par to informēt savus partnerus un ražotājus kā arī veikt pārejas procesu uz jaunākiem risinājumiem. Kā aizvietojumu Windows Server 2003, kompānija piedāvā lietot Windows Server 2012 R2, jo tas pēc viņu vārdiem , ir ar tādu pašu funkcionalitāti, bet jūtami uzlabotu drošību un varēs paaugstināt lietotāju IT infrastruktūras efektivitāti.

    Reklāma

    Windows Server 2003, nāca klajā 2003. gada 14. aprīlī, un visu šo laiku Microsoft to nemitīgi pilnveidoja un uzlaboja, kā arī papildināja funkcionālās iespējas. Taču šobrīd operētājsistēma jau ir morāli novecojusi, un arī jaunākie serveru risinājumi ir veidoti ar modernākas OS izmantošanu. Tāpat arī pastāv liela iespēja, ka serveri ar Windows 2003/R2 OS netiks apstiprināti kā lietojami, ja kompānijās notiks audita process.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma