Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft gatavo trīs jaunus Lumia viedtālruņus

    Jaunākie raksti

    Pēc tam, kad Microsoft atpirka Nokia mobilo tālruņu ražošanas sadaļu, tā visai cītīgi strādājusi, lai varētu piedāvāt viedtālruņus ar savu – Microsoft Lumia vārdu. Nupat klajā nāca jaunais Lumia 535, kas bija pirmais viedtālrunis bez Nokia vārda nosaukumā.

    Taču kā ziņo WP reklāmas tīkla AdDuplex izveidotājs Alans Mendeļevičs (Alan Mendelevich) savā Twitter kontā, tad kompānija Microsoft strādājot pie vismaz trīs jauniem viedtālruņu modeļiem. To ekrāna izmērs variēsies starp 4 un 5,7 collām.

    Reklāma

    Par tehniskajiem datiem nekas netiek minēts, taču paskatoties uz ekrānu izmēriem, var izdarīt samērā konkrētus secinājumus par to, kādā nišā tiks pozicionēti jaunumi. Tā tālrunis ar 4 collu diagonāls ekrānu var kļūt par ļoti lētu mazbudžeta risinājums, kurš domāts Āzijas valstu tirgiem, vai arī tiem, kuri vēlas pietiekami ātru viedtālruni, bet nevēlas maksāt lielu naudu.

    Savukārt modelis ar 5,7 collu ekrānu var būt iecerēts kā nomaiņa flagmanim Lumia 930 vai arī tas aizpildīs nišu starp Lumia 930 (5 collu ekrāns) un Lumia 1520 (6 collu ekrāns), un vienlaikus pārsniegs Apple iPhone 6 Plus (5,5 collas) un novienādosies ar Samsung Galaxy Note 4.

    Visticamāk jaunumi darbosies ar gaidāmo Windows Phone 10 operētājsistēmu un tiks atrādīti nākamā gada sākumā, pasākumā MWC 2015, Barselonā.

    adduplex

    AvotsTwitter
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma