Web Analytics
More
    Reklāma

    LG viedtālruņus pērk arvien vairāk, trešajā ceturksnī uzņēmums pārdevis 16,8 miljonus viedtālruņu

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) paziņojis, ka uzņēmuma neauditētais konsolidētais pārdošanas apjoms šā gada trešajā ceturksnī veidojis 14,54 miljardus ASV dolāru, kas ir par 7,4% vairāk nekā attiecīgajā laika periodā pērn, bet pamatdarbības peļņa sasniegusi 449,61 miljonus dolāru, tai vairāk nekā divkāršojoties salīdzinājumā ar pagājušo gadu. LG finanšu rezultātus pozitīvi ietekmējuši veiksmīgie darbības rezultāti mobilo telefonu ražošanas struktūrvienībā, kas trešajā ceturksnī pārdevusi 16,8 miljonus viedtālruņu, reģistrējot rekordaugstu līmeni.

    LG Home Entertainment Company reģistrējusi pārdošanas apjomu 4,59 miljardu dolāru apmērā, kas ir par 3% mazāk nekā pirms gada. Savukārt pamatdarbības peļņas pieaugusi par 5% un veidojusi 127,19 miljonus dolāru, pateicoties uzlabotam produktu klāstam. LCD televizoru tirdzniecība gada griezumā palielinājusies tādos reģionos kā Ziemeļamerikā, Eiropā, Āzijā un Tuvajos Austrumos. LG prognozē, ka 4K Ultra HD televizoru un komerciālo digitālo displeju produktu pārdošanas apjoms piedzīvos kāpumu, bet tirgus pieprasījuma izaugsme pēc monitoriem un AV produktiem palēnināsies.

    Reklāma

    LG Mobile Communications Company trešajā ceturksnī pasaulē piegādājusi 16,8 miljonus viedtālruņus, kas ir rekordaugsts līmenis un par 39% pārsniedz rezultātus attiecīgā laika periodā pērn. Turklāt salīdzinājumā ar iepriekšējo ceturksni viedtālruņu tirdzniecības apjoms trešajā ceturksnī pieaudzis par 16%. Tikmēr pārdošanas apjoms 4,14 miljardu dolāru apmērā un 163,16 miljonu dolāru pamatdarbības peļņa bijusi augstākā kopš 2009.gada trešā ceturkšņa. LG plāno stiprināt savas pozīcijas viedtelefonu tirgū ar G sērijas un L sērijas III modeļiem, neskatoties uz to, ka aizvien saasinās konkurence.

    LG Home Appliance Company strādājusi ar 2,84 miljardu dolāru tirdzniecības apjomu, kas ir nedaudz mazāk salīdzinājumā ar pērnā gada trešo ceturksni, neskatoties uz pārdošanas apjoma pieaugumu Korejā, Eiropā un tādos attīstības tirgos kā Tuvajos Austrumos un Dienvidaustrumāzijā. Konkurences pieaugums Ziemeļamerikā un nelabvēlīgi valūtas maiņas kursi izraisījuši arī pamatdarbības peļņas kritumu trešajā ceturksnī – līdz 50,49 miljoniem dolāru. LG prognozē, ka rentabilitāte ceturtajā ceturksnī uzlabosies, pateicoties paplašinātam sadzīves iekārtu klāstam un uzlabotai izmaksu struktūrai.

    LG Air Conditioning & Energy Solutions Company reģistrējusi pārdošanas apjomu 902,14 miljonu dolāru apmērā, kas ir par 5% mazāk nekā pirms gada. Pamatdarbības zaudējumi 2,44 miljonu dolāru apmērā galvenokārt skaidrojami ar dzīvojamo ēku gaisa kondicionieru vājo pieprasījumu Korejā laikapstākļu dēļ, ko nav spējusi kompensēt stabilā izaugsme Tuvajos Austrumos un Latīņamerikā. LG prognozē, ka tirdzniecības apjoms ārvalstīs palielināsies, pateicoties pielāgotām un enerģiju taupošām iekārtām, vienlaikus uzņēmums plāno Korejā izvērsties celtniecības un patērētāju nozarēs ar komerciālo produktu attīstīšanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jhonny
    30.10.2014 11:00

    Var pateikt pēc savas pieredzes ar LG G3 ja viņi nepiedomās pie ātrdarbības un kvalitātes šis bums ātri vien apsīks, jo nav māksla paņemt jaudīga telefona komponentes salikt kopā un ar slikti izstrādātu softu pārdot. Telefons bremzē, ātri izēd bateriju un pēc mēneša jau ir servisā dēl nekvalitatīvas audio izejas štekera kurš ir nobeidzies. Žēl atdzīt bet par Iphone pagaidām nekas ātrāks un kvalitatīvāks nav uzražots :(

    Reklāma