Web Analytics
More
    Reklāma

    Alcatel gatavo jaunu WP viedtālruni, taču nāksies nedaudz pagaidīt

    Jaunākie raksti

    Pirmo un pēdējo reizi kompānija Alcatel parādīja savu Windows Phone platformas viedtālruni 2012. gadā. Un pēc tam nesekoja pilnīgi nekas. Windows Phone lauciņā nekas. Taču drīzumā lietām jāmainās, jo kompānija gatavojas laist klajā jaunu budžeta klases WP viedtālruni.

    Izdevumam The Guardian kompānijas viceprezidents Dens Derī (Dan Dery) intervijā pastāstīja par Alcatel nākotnes plāniem. „Sakaru operatori visā pasaulē atkārto atkal un atkal, ka Windows Phone viedtālruņi pārdodas ļoti labi. Taču tās ir budžeta klases ierīces. Mēs īsti nezinām vai tas ir tāpēc, ka Windows Phone ir ideāli piemērota OS budžeta klases ierīcēm, vai arī tāpēc, ka pircēji vēlas cenā demokrātiskus Nokia viedtālruņus.”

    Reklāma

    Tāpēc kompānija gatavojas laist klajā budžeta klases Alcatel viedtālruni, taču tas visticamāk notiks tad, kad būs oficiāli pieejama Windows 10 operētājsistēma. Tas ļaus kompānijai vieglāk integrēt savu viedtālruni vienā sistēmā ar datoriem un planšetēm. Kā atzīmēja Dens Derī – „mūsu pircējiem nevajag ko ļoti sarežģītu, viņi vēlas vienkāršu un pierastu operētājsistēmu, zināmu darba datorā un vienlaikus lietojamu arī viedtālrunī.”

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma