Web Analytics
More
    Reklāma

    Motorola Droid Turbo saņemšot 3900 mAh akumulatoru

    Jaunākie raksti

    Motorola pēdējā laikā cenšas pārsteigt pasauli ar iekārojamiem viedtālruņiem lētās un ne tik lētās cenu kategorijās. Eiropā mums ir jāiztiek ar Motorola Moto X, G un E sērijām, bet ASV tiek piedāvāti pavisam dulli Motorola modeļi. Noteikti gaidītākais rudens ziņnesis ir Motorola Droid Turbo, kas oficiāli tiks izziņots 28. oktobrī.

    Iepriekš noplūdušas dažas Motorola Droid Turbo fotogrāfijas, kurās viedtālrunis redzams melnā un sarkanā krāsā. Jaunajās fotogrāfijās viedtālrunis apskatām sīkāk.

    Reklāma

    Tiek baumots, ka Motorola Droid Turbo saņems 5.2 collu ekrānu ar QHD (2560 x 1440) izšķirtspēju. To darbinās Qualcomm Snapdragon 805 četru kodolu 2.65 GHz procesors. Droid Turbo saņems arī 3 GB RAM, 32 GB iekšējo atmiņu un 21 megapikseļa galveno kameru ar divām LED zibspuldzēm.

    Lielākais pārsteigums tiek gaidīts no milzīga 3900 mAh akumulatora.

    Iesākumā Motorola Droid Turbo būs pieejams ar Android 4.4.4 KitKat, bet vēlāk tas saņems Android 5.0 Lollipop.

    B0UEiYUIYAE2-nY
    Motorola Droid Turbo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    pex
    20.10.2014 12:25

    LV operatoru frekvences visā, izņemot lte, taču sakrīt ar at&t? T.i. Var lietot Eiropā, ja nav piesaistīts ASV operatoram.

    20.10.2014 12:38
    Reply to  pex

    Izskatās, ka šis vismaz sākumā būs operatoram ekskluzīvs verķis. Teorētiski nebloķētu uz konkrētu operatoru jau var lietot, bet šis būs dārgs aparāts, diez vai ir prāts tādu vest no ASV un censties iztikt bez garantijām.

    Reklāma