Web Analytics
More
    Reklāma

    Izziņotas jaunā Peugeot 508 cenas, jau pēc nedēļas būs pieejams Latvijas autosalonos

    Jaunākie raksti

    Jaunais Peugeot 508, kas nupat tika demonstrēts Parīzes autošovā, jau pēc nedēļas būs pieejams Latvijas autosalonos. Modeļa bāzes cenas būs pat zemākas nekā priekštečiem un sāksies no 18 950 eiro.

    508 SW universāļu cenas sāksies no 19 950 eiro. Modeļu izvēli papildinās sportiskā 508 RXH versija ar apvidus automobiļa veiktspēju, kas blakus agrākajam četru riteņu piedziņas hibrīdam tagad būs pieejams arī priekšējās piedziņas izpildījumā ar 2 litru 180 ZS BlueHDi dīzeļdzinēju, kombinētu ar sešpakāpju automātisko pārnesumkārbu.

    Reklāma

    Vizuāli jaunā Peugeot 508 ārējais izskats tagad šķiet jaudīgāks un elegantāks. Pa jaunam tagad izskatās arī automobiļa priekšējā un aizmugures daļa. Aprīkojuma klāsts ir papildināts ar bezatslēgas iedarbināšanas sistēmu, Full-LED priekšējiem lukturiem, atpakaļgaitas kameru, stāvvietas sensoru, četru zonu klimata iekārtu un sānu neredzamās zonas brīdinājuma sistēmu. Paplašinājusies arī 508 dzinēju izvēle: jaunie benzīna un dīzeļdzinēji ar manuālajām un automātiskajām pārnesumkārbām atbilst Euro6 normām, jaudas ziņā iespējamas variācijas no 115 līdz 204 zirgspēkiem, ar vidējo degvielas patēriņu, sākot no 4 l / 100 km.

    Kad jaunie automobiļi nonāks mūsu autosalonos, 508 Business universāļus un sedanus ar speciālu aprīkojumu piedāvāsim par iepazīšanas cenu, sākot no 20 600 eiro. Speciālā Business modeļa bagātais standarta aprīkojums ir papildināts ar automātisko klimata iekārtu, pastāvīga ātruma uzturēšanas sistēmu, 17“ lietajiem diskiem, hromētām sānu logu līstēm un īpaši efektīgajiem Full-LED priekšējiem lukturiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma