Web Analytics
More
    Reklāma

    Lenovo laiž klajā Windows un Android planšeti YOGA Tablet 2

    Jaunākie raksti

    Kompānija Lenovo papildinājusi savu populāru planšetdatoru sēriju YOGA Tablet ar jauniem modeļiem YOGA Tablet 2. Pirmo reizi šajā sērijā parādīsies 8 un 10 collu ekrāna diagonāles planšetdatori ar Windows operētājsistēmu.

    Planšete būs ar Intel Atom procesoru, diviem frontālajiem skaļruņiem, kā arī Dolby Audio un Wolfson Master HiFi pielietojumu, 8 Mpix aizmugures kameru, divu diapazonu WiFi moduli, kā arī Micro UB savienojumu, kurš atbalsta OTG lietošanu. 10 collu ekrāna modelim kā opcija būs pieejams 4G bezvadu savienojuma modems.

    Reklāma

    Papildu jau zināmajiem planšetes lietošanas režīmiem Hold, Tilt un Stand būs arī jauns režīms – Hang. Tas vārda tiešajā nozīmē ļaus planšeti pakarināt uz āķa vai nagliņas un skatīties multimediju saturu.

    Android planšetes ar 8 un 10 collu ekrānu ASV maksās $250 un $399, bet Windows varianti maksās attiecīgi $300 un $400. Eiropā visticamāk mūs sagaida tas pats cipars, tikai jau eiro naudas vienībās.

    AvotsLenovo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mahmuds
    10.10.2014 19:34

    Vēl būs arī Yoga Tablet 2 Pro ar 13,3 collu displeju un projektoru, kurš spēs demonstrēt līdz 50 collu lielu attēlu un maksās ap 500$. Darbosies uz Android un bez stereo skaļruņiem tam vēl būs integrēts sabvūfers, kā opcija būs 4G.

    Reklāma